Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Parcare nesimțită. A blocat accesul spre un cartier din centrul municipiului Alba Iulia

Publicat

Nu orice loc în care încape mașina, este loc de parcare. Se pare însă că asta consideră unii dintre șoferii din Alba Iulia. 

Ieșirea dintr-un cartier din municpiul Alba Iulia a fost blocată joi dimineață de o Toyota parcată exact în dreptul gangului destinat traficului auto, de lângă Romarta.

Situația a fost semnalată de un cititor Alba24.

”Am ajuns în gangul respectiv și nu am mai putut trece. Între timp în spate s-au adunat alte mașini. A trebuit să dăm pe rând cu spatele să ieșim pe lângă Tribunal.

Să zici că era din alt județ, dar era cu numere de Alba, cum să nu știe că acolo nu e loc de parcare, cum să nu vezi că e drum? Cât de dezorientat sau nesimțit să fii?” a transmis cititorul Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    joi, 30.07.2020 at 13:42

    O fi avut treaba urgenta omul la notar. Sau la o cafea la Brothter. Era simplu,dezumflarea rotilor.
    Tot in apropiere, peste drum, pe bancile din parc, se tin adevarate racoriri cu bere de catre homlesii care sunt din ce in ce mai multi. Locala cred ca este in concediu, ca nu vezi picior de politist local prin zona cu zilele. Cred ca merg doar la semnat statul de plata. Si asta-i o activitate stresanta.

  2. kretz

    joi, 30.07.2020 at 18:02

    politia locală pe unde doarme? sau sunt prea ocupati sa urmareasca adversarii in alegeri ai actualului „primar” neales. ia sa-i fi trantit nesimtitului o amenda ori mai bine sa-i fi ridicat masina sa vezi cum data viitoare se uita mai atent unde lasa masina cat timp el bea cafeaua. cealalta capitala nu inseamna ca institutiile locale sa fie complet dezinteresate de ce se intampla aiurea in oras ci din contra
    cititorul vigilent trebuia sa depuna plangere mai intai la politia locala abia apoi la media la fel si riveranii afectati

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax