Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO Știrea TA: Parcări „inspirate” la Alba Iulia. Șoferii și-au lăsat mașinile în mijlocul drumului sau le-au urcat pe trotuar

Publicat

22014858_1451519418228587_242408588_n Noi parcări „inspirate” au fost surprinse de albaiulieni în acest weekend. Dacă nu sunt sancționați de oamenii legii, șoferii care își lasă mașinile în mijlocul străzi sau pe trotuare sunt trași la răspundere ce cetățeni.

Imagini  mașini parcate aiurea au fost trimise redacției Alba24. Două mașini a fost surprinse în mijlocul străzii Avram Iancu, acolo unde primăria Alba Iulia a montat stâlpi pe trotuare tocmai pentru a evita blocarea drumului. Dacă nu s-au putut pune pe trotuar, șoferii și-au lăsat mașinile în drum.

O altă parcare de pomină a fost surprinsă tot în centrul orașului însă de această dată șoferul și-a urcat mașina pe trotuar în fața unui restaurant.

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook: https://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp:: 0728950998

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax