Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Parcări nesimțite, la Alba Iulia. Mașini urcate pe trotuar au îngreunat circulația pietonilor

Publicat

Noi exemple de parcări „inspirate” la Alba Iulia. Luni seara, o șoferiță a confundat trotuarul cu un loc liber de parcare, în zona sensului giratoriu aflat la intersecția străzilor Calea Moților și Tudor Vladimirescu. Marți dimineața, o vârstnică a fost nevoită să ocolească, pe carosabil, un autoturism urcat pe trotuar, în zona Piața Alessandria din oraș. Distanța dintre mașină și marginea trotuarului nu permitea trecerea femeii, care se deplasa cu ajutorul unui cadru de mers.

Numărul mare de autoturisme și aglomerația din oraș dau bătăi de cap șoferilor care ajung în situația de a găsi un loc de parcare. Acesta este și unul dintre motivele pentru care unii conducători auto aleg să-și lase mașinile la întâmplare, în locuri nepermise, chiar și pe trotuare blocând sau îngreunând circulația pietonilor, cu riscul de a fi amendați.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Mihai

    marți, 03.04.2018 at 19:57

    Daca o intrebai pe bătrână unde merge habar nu avea…ies aiurea in drum…

  2. balanta

    miercuri, 04.04.2018 at 08:08

    Care e faza, Mihai?! Pensionarii nu mai au dreptul de a iesi pe strada? In locul ei putea fi oricare alta persoana…cu ”drept de circulatie” pe trotuarele smart city-ului

  3. dorinteodor

    miercuri, 04.04.2018 at 12:07

    eu cred ca primaria traba sa rezolve problemele reale ale populatiei. nu este in interesul orasului ca oamenii sa nu gaseasca locuri de parcare si sa fie fortati sa parcheze aiurea….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax