Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | ŞTIREA TA PE ALBA24: ACCIDENT în AIUD, în apropierea spitalului din oraş. Coliziune între două camioane, din cauza poleiului

Publicat

10887749_777177475652767_1731073463_n Un accident rutier s-a petrecut joi după-amiaza, în Aiud, din cauza poleiului, după cum a transmis un cititor Alba24. Două camioane au intrat în coliziune, după ce unul dintre acestea a frânat, iar şoferul celui de-al doilea nu a mai reuşit să evite impactul. Potrivit Poliţiei, nu au fost înregistrate victime, iar traficul rutier pe varianta pentru camioane a fost restricţionat temporar.

Cititorul Alba24 care ne-a transmis informaţiile a relatat că: „accidentul s-a produs în zona spitalului municipal din Aiud, pe strada Varga Ecaterina, joi după-masa, în intervalul orar 13.00-14.00.

Camionul alb a intrat în derapaj când în faţa lui a frânat un autoturism, la trecerea de pietoni. Ca să evite impactul cu maşina mică, a tras dreapta de volan şi s-a urcat pe trotuar.

A fost lovit din spate de alt camion, care a frânat, dar din cazua poleiului nu a reuşit să se oprească”.

Potrivit IPJ Alba, în acest accident nu au fost înregistrate victime. Traficul rutier a fost restricţionat temporar, până la îndepărtarea autovehiculelor de pe carosabil.

Dacă surprindeți situații sau evenimente pe care le considerați de interes pentru comunitate, așteptăm informații și imagini pe Știrea Ta pe Alba24.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax