Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: ACCIDENT la Zlatna. Un tânăr de 17 ani fără permis a luat maşina familiei la o tură şi s-a izbit de un zid

Publicat

image2Un accident rutier s-a petrecut duminică seara, pe varianta ocolitoare a oraşului Zlatna. Un tânăr în vârstă de 17 ani a luat maşina familiei la o tură, dar nu a ajuns foarte departe. A mers circa 500 de metri, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un zid.

Nu a suferit leziuni grave, dar a avariat autoturismul.

Acum, s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, furt şi distrugere.

Din primele informaţii, un tânăr de 17 ani din Zlatna a luat cheile mașinii părințior în timp ce aceștia nu erau acasă și a pornit la plimbare cu autoturismul, duminică, 19 iulie, în jurul orei 19.00.

În timp ce se deplasa pe șoseaua de centură Zlatna, la intersecția cu strada Griviței, tânărul a pierdut controlul mașinii – un Opel Tigra galben – și a intrat în coliziune cu zidul de susținere de pe marginea șoselei.

Polițiștii îl cercetează pe tânăr pentru furt, conducere fără permis și distrugere.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 19 iulie, în jurul orei 19.10, poliţiştii din Zlatna au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier ce a avut loc pe varianta ocolitoare a oraşului.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că un minor în vârstă de 17 ani, din Zlatna, profitând de lipsa părinţilor de acasă, a luat autoturismul familiei şi l-a condus până pe varianta de ocolire a oraşului.

La întoarcerea spre domiciliu, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat în coliziune cu un zid de beton. În urma accidentului, a rezultat doar avarierea autoturismului.

Poliţiştii din Zlatna au întocmit pe numele minorului, dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă, conducere fără permis şi distrugere”.

Imaginile au fost transmise de un cititor Alba24.

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax