Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: ACCIDENT pe trecerea de pietoni la Alba Iulia. Un taximetrist nu a putut frâna, după ce și-a prins pantoful la pedală

Publicat

13714535_1205234402844262_465620999_n Trecerea de pietoni din zona Casei de Pensii din Alba Iulia începe să devină un punct negru, din punct de vedere al incidenţei accidentelor rutiere.

Joi, în jurul orei 13.00, un nou accident s-a produs în zonă. Un taxi a lovit două femei care încercau să traverseze strada. Din fericire, maşina nu avea viteză și a fost evitată o tragedie.

Potrivit martorilor, șoferul a observat femeile care traversau și a încercat să frâneze, însă nu a reuşit. I s-ar fi prins pantoful sub pedala de frână.

Pentru a evita o tragedie, acesta s-a folosit de frâna de mână și a reușit să oprească mașina. O singură femeie a fost lovită ușor la o mână.

Şoferul ar fi coborât din mașină în cel mai scurt timp pentru a vedea dacă a rănit pe cineva, însă, pentru că avea încasarea de la o clientă în mână, femeia lovită ar fi început să urle că este mituită cu 10 lei.

Apele s-au liniștit și la scurt timp a intervenit poliția.

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. miahai

    joi, 14.07.2016 at 17:04

    Piciorul i s-a prins,banii au aparut in mana.Greu de crezut?:)la impact mic 10lei,la impact mare,suma mai mare.la cum conduc si gandesc 90%din taximetristi poti sa te astepti la ocice.inainte de trecere si statie piciorul trebuie deacum sa fie pe frana,nu cand a aparut pe capota femeia,el atunci a inceput sa-si caute proteza.Dar si la trecerea asta trebuie ceva de gandit,cam des pietonii sunt loviti,semafor,sau ca la electrica.

    • Bă miahai2lei

      vineri, 15.07.2016 at 01:04

      Bă miahai2lei,de ce vorbesti si tu asa să te bagi in seamă? Tu esti m-ai inteligent mă 2 lei?? Nu cred că esti in stare aă mergi până in bucuresti,si să vi cu masina intreagă acasă…..2lei hai să vb si noi asa să ne aflăm in treabă!!! Fraier de 2 lei ce esti!!!

  2. gb

    joi, 14.07.2016 at 18:26

    trecerea cu cele mai multe accidente

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax