Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | ŞTIREA TA pe ALBA24: Aer de primăvară în septembrie, la Alba Iulia. Pom înflorit la începutul toamnei

Publicat

Nu mică i-a fost mirarea unei proprietare din Alba Iulia când, într-o plimbare prin grădina casei, a observat o ramură a unui pom plină cu flori de primăvară. Ne-a transmis şi nouă fotografii cu florile albe din pomul care este înconjurat de plante şi arbori plini cu roadele toamnei.

Potrivit credinţelor populare, dacă sunt pomi înfloriţi în acest anotimp, înseamnă că toamna va fi lungă, iar iarna va fi blândă. Specialiştii sunt însă de altă părere: în urma variaţiilor de temperatură generate de încălzirea globală, a fost prelungită perioada de vegetaţie.

Indiferent care ar fi motivul pentru care cititoarea noastră a găsit pom înflorit în curtea sa, la început de septembrie, vă invităm să vedeţi în imagini curiozităţile naturii.

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax