Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | ȘTIREA TA pe ALBA24: „Ai parcat ca un bou!”. Cum și-a lăsat un șofer „Merțanul” în mijlocul drumului, în plin centru al Alba Iuliei

Publicat

„Ai parcat ca un bou!”. Aceasta este expresia cu care un cititor al ziarului Alba24.ro a încercat să descrie modul în care și-a lăsat un șofer autoturismul marca Mercedes, în centrul orașului, la marginea Pieței Iuliu Maniu, la intersecția cu strada Teilor. Probabil „încurajat” de lipsa locurilor de parcare și de aglomerația din acea zonă, în momentul în care a parcat exact în mijlocul străzii, șoferul nu s-a gândit deloc la ceilalți participanți la trafic, cărora le-a îngreunat parcursul.

Imaginile ne-au fost transmise marți, 24 iunie, la ora 13.15. Cititorul care ne-a trimis fotografiile nu a specificat cât timp a stat autoturismul parcat în acel loc, la cel puțin trei metri de marginea drumului.

„La unii șoferi nesimțirea este direct proporțională cu numărul de cai putere de sub capotă. Cu cât mai mulți, cu atât mai mare și tupeul. Cum să parchezi așa, în mijlocul drumului??? Domnule dragă, ai parcat ca un bou!”, a ținut să precizeze cititorul Alba24.ro.

Pentru că în Alba Iulia încă nu există un sistem de ridicare a mașinilor parcate incorect, iar de amenzile de parcare nu este tocmai greu să scapi, mulți șoferi recurg la „parcări extreme” și încurcă traficul în cele mai aglomerate puncte ale orașului, în special în orele de vârf.

Ai un pont, o secvență filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții ? Posteaz-o aici!

Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trait “live”.

Nu uita să menționezi:

-locul unde s-a întâmplat evenimentul

-ziua și chiar ora la care l-ai surprins

-chiar si câteva cuvinte despre ceea ce ai reusit sa surprinzi pe camera.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

9 Comentarii

9 Comentarii

  1. Politia Rutieră

    marți, 24.06.2014 at 22:44

    E a lui Hirceagă-bătrânul, Ab-50-xax….sa vad politia rutieră a lui Horja?Se baga?…sau sta cu morcovu-n…..

  2. dreptate nu

    miercuri, 25.06.2014 at 10:12

    nu se aplică legea egal la toți, se aplică preferențial…se aplică după placul și pofta polițistului…de ce?….

  3. cine vrea...scapă...

    miercuri, 25.06.2014 at 10:15

    nu mai publicați , degeaba publicați astfel de abuzuri că nu va lua nimeni atitudine…doar reclamă la mașini bengoase…

  4. Cristian Petric

    miercuri, 25.06.2014 at 11:50

    Asa e, e a domnului avocat, avea treaba la tribunal si cum in zona locurile de parcare sunt deficitare a gasit acel loc cel mai posibil langa o alta masina care ulterior a plecat. Nu fiti rautaciosi, Alba Iulia „sufera” de lipsa locurilor de parcare deja de mult timp, aproape ca toate orasele mari din Romania, mai ales in zona institutiilor publice, in speta Tribunalul din Alba. Trec zilnic pe acolo cu masina si e la fel in fiecare zi, iar o rezolvare nu se va gasi prea curand. Primaria, se aude?

    • marian

      miercuri, 25.06.2014 at 15:39

      are dreptate , daca ai treaba la tribunal trebuie sa ai o marja de 5 minute pana sa gasesti loc de parcare . Ciudat ca nu sunt poze in schimb cu nesimtitii ce parcheaza pe trotuar in zona tribunalului . Personal am sunat la politia locala sa vina sa ii amendeze .

  5. parerea mea...

    miercuri, 25.06.2014 at 12:37

    daca tot publicati articolul cu poza, de ce stergeti nr de inmatriculare??? atunci puteti sterge intreg articolul…nu mai are nici un rost…parcari aiurea vedem toata ziua!!!

  6. Marcel

    miercuri, 25.06.2014 at 12:46

    chiar daca nu le i-a nimeni in considerare macar sa vada lumea ce „magari” avem in trafic, oricum de rusine nu stiu acesti nesimtiti….

  7. lupu sur

    miercuri, 25.06.2014 at 14:18

    Daca era Dacia mea, aveam cel putin 2 amenzi lipite pe parbriz.

  8. mda

    joi, 26.06.2014 at 10:52

    problema parcarilor nu este una noua. locuri de aprcare nu exista, un serviciu de ridicat masini ca urmare a parcarii aiurea nu se justifica.
    in diferite capitale, locurile de parcare sunt bine determinate, iar amenzile….uuu..ustura destul de rau.
    in zona tribunalului si rondourile de flori incurca foarte mult.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate