Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Altă parcare „inspirată” la Alba Iulia. Acces blocat ore întregi, de un camion staţionat pentru descărcare de marfă

Publicat

IMG-20161124-WA0004Circulaţia în zona din spatele blocurilor de pe strada Tudor Vladimirescu, aproape de sediul BCR este îngreunată periodic de camioane care descarcă marfă la unităţile comerciale din apropiere. Cel puţin asta reclamă locatari din aceste imobile, care sunt nevoiţi să „negocieze” intrarea sau ieşirea de pe locurile de parcare sau să aştepte ore întregi.

Dacă până acum locatarii reclamau că zona s-a aglomerat foarte mult, după ce s-a pus taxă pe parcarea din faţa blocurilor, modernizată de autorităţile locale, de data aceasta au de suportat şi alte „piedici”. Un astfel de caz a fost sesizat de un cititor Alba 24 care şi-a pierdut răbdarea după ce a găsit locurile de parcare, din apropierea locuinţei, blocate nu o dată, de câte un camion lăsat la descărcat marfă, ore întregi, după cum spune acesta.

În imagini se poate vedea un camion staţionat „de-a latul” locurilor de parcare şi pe lângă care se „strecoară” alte maşini aflate în trafic.

Desigur, la capitolul circumstanţe atenuante, cel mai probabil altă soluţie pentru staţionarea camionului şi descărcarea mărfii nu erau, date fiind dimensiunile autovehiculului. Dar disconfortul creat celor care locuiesc în zonă nu a fost trecut cu vederea.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax