Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Apă tulbure, la robinetele unor albaiulieni. Precizări de la Apa CTTA pentru consumatori

Publicat

apa plata apa robinet turbiditate În ultima perioadă, mai mulți albaiulieni ne-au semnalat faptul că apa care curge la robinete în mai multe zone din municipiul Alba Iulia are o culoare ruginie. Deși o plătesc, oamenii se tem să o bea sau să o folosească pentru gătit.

„Am făcut un test: am pus apă plată în sticla din stânga, apă de la rețea/robinet în partea dreaptă. Cum vi se pare?”, a scris un cetățean pe rețeaua de socializare Facebook.

Contactați de către Alba24, reprezentanții Apa CTTA Alba au transmis că se fac monitorizări zilnice ale calității apei în oraș și nu au fost semnalate probleme care să pună în pericol sănătatea locuitorilor.

Potrivit acestora, turbiditatea apei este cauzată de secetă și de creșterea consumului de apă în anumite perioade ale zilei.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Apocalipsa lui Rika

    miercuri, 09.08.2017 at 13:41

    Pai ********* de la APA CTTA AB ce ne dau apa murdara sa bem noi dela robien ar bea asa ceva ?

    De vina e Hava si Dumitrel si Sefi mari de la APA CTTA care isi maresc salarile si iau oameni pe pile relati de rudeniesi din partidul PNL fara sa aibe hbar in domeniul in care lucra ! oameni care vin fara pile si relati le da salar mici si nu sta pe salarul ce le ofera firma pentru ca il fac intro zi !

    De mult sunteti furati de Primaria , Apa , Gaz , Curent si va maresc inpozitul si facturile cand li se scoala lor ca voi mergeti ca oile la vot sa nu pica hava mosu mafiotul…

  2. Margelatu

    miercuri, 09.08.2017 at 22:53

    In centru pe srt. N. Balcescu si Bucovinei apa nu mai are presiune deloc in orele cu varf de consum …iar APA CTTA a dat vina pe tevile vechi de la blocuri….pana in iarna nu erau vechi…s-au invechit de la caldura….cred eu…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax