Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | ŞTIREA TA pe ALBA24: Banner cu Victor Ponta, vandalizat. Autorul a ”reformulat” cu vopsea mesajul electoral

Publicat

10743494_10152818566744301_2034866226_n O săptămână ne mai desparte de momentul în care românii vor alege conducătorul ţării. Iar dacă zilele sunt numărate, se pare că a fost şi timpul şi pentru mici vandalizări. Un cititor Alba24 ne-a transmis o fotografie din care se poate observa limpede „iubirea” faţă de Victor Ponta. Mai exact, mesajul de pe un banner cu poza lui Ponta a fost „reformulat” peste noapte: „Victor Ponta, hoţ”.

Cum spune şi vorba românească „în dragoste şi război este permis orice”, asta se vede şi în pozele trimise de un citior Alba24. Pe Calea Moţilor din Alba Iulia, lângă clădirea Art Instal, la loc de cinste este amplasat, pe un fost restaurant, un banner al celor de la PSD: „Victor Ponta, preşedinte”, pe care unii l-au „sabotat”.

Dacă până acum se recurgea la metoda de rupere a afişelor electorale, unii au găsit un alt mod de distrugere a unui banner electoral.

În fotografia primită se poate observa că aceia care au vrut să facă acest gest şi-au dus misiunea până la capăt, s-au ridicat la o înălţime destul de mare ca să scrie cu un spray de culoarea roşie cuvântul „hoţ”, lângă „preşedinte”, peste care au tras o linie.

Nu ştim dacă este o idee a „concurenţei” sau pur şi simplu au fost persoane care nu îl au la inimă pe Victor Ponta, dar cert este că, cu o săptămână înainte de aleger,i vandalizarea afişelor electorale este în „floare”.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Eu

    joi, 23.10.2014 at 16:20

    Oho, se vede in poza si masina unuia care merita cu prisosinta catalogarea „am parcat ca un bou” 🙂 Politia rutiera sau cea locala cand se vor autosesiza?

  2. da, si?!

    joi, 23.10.2014 at 22:50

    Nu are dreptate?! Victor Ponta hot! Iohannis Klaus hot! Cine dintre candidati nu e hot??

    • Losenau Custozza

      marți, 28.10.2014 at 13:31

      Daca Iohannis ar fi fost catusi de putin hot sigur sibienii nu il votau in mare majoritate la ultimele campanii pentru alegerile locale. Faptul ca esti de la Alba nu te scuza sa ai tot atata minte cat ardeleanul din bancul vechi, care a avut de ales intre frumusete si prostie si a preferat-o pe cea din urma fiindca „frumusetea-i trecatoare”. Klaus e cel mai bun, fiindca sasii sunt cei mai ok dintre locuitorii Ardealului!

  3. babadochia

    sâmbătă, 25.10.2014 at 21:58

    Da! Intr-adevar a vandalizat mesajul ! Cred ca hotii se vor sesiza si vor actiona in justitie pe cei in culpa deoarece aceasta comparatie este profund jignitoare pentru ei !!! Ponta apartine unei cu totul alte categorii !!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax