Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO | ȘTIREA TA PE ALBA24: Bezna persistă de peste o săptămână pe Bulevardul Revoluției din Alba Iulia

Publicat

b

Bulevardul Revoluției din Alba Iulia, mai precis porțiunea care leagă capătul Bulevardului Transilvaniei de intersecția cu strada Vasile Goldiș se află în beznă de peste o săptămână. Sistemul de iluminat public este nefuncțional, iar singura sursă de lumină sunt reclamele electrice, strălucitoare, ale magazinelor sau farmaciilor de pe trotuare.

După ce, joi, 7 februarie, un cititor Alba24.ro a sesizat problema, precizând că becurile de pe stâlpi nu funcționează de sâmbătă seara, 2 februarie, administrația locală a declarat că defecțiunea va fi rezolvată în două zile.

Problema rămâne faptul că, pe porțiunea menționată, sunt două treceri de pietoni, care, din lipsă de lumină, sunt puțin vizibile, devenind periculoase pentru pietoni și șoferi.

Cititorul nostru a revenit cu o sesizare, precizând că, în ciuda faptului că luni a fost observată o echipă de muncitori „uitându-se la stâlpi”, sistemul de iluminat public este în continuare nefuncțional.

Iată mesajul cititorului:

În cursul zilei de joi v-am trimis ca observație că pe Bulevardul Revoluției iluminatul public nu funcționează de mai multe zile. La vremea respectivă, după o documentare și respectiv după cererea unui punct de vedere oficial de către redacția Alba 24 de la primărie, s-a comunicat faptul că în 2 zile defecțiunea va fi remediată. Azi, 11.02.2013, iluminatul public pe Bulevardul Revoluției, de la intersecția cu Vasile Goldiș până la intersecția cu Bulevardul Transilvaniei, a rămas în continuare stins. Aș dori să menționez că azi era o echipă de circa 8 muncitori care se uitau mai mult pe la stâlpi mai exact erau pe sistemul <unul lucra, iar ceilalți stăteau cu mâinile în buzunar>. Eu, personal cred că, dacă nu au curent stâlpii, de atâtea zile săpau un șanț și îi cuplau la o rețea nouă, dacă nu sunt capabili să repare o defecțiune apărută undeva în rețea”.

Precizăm că albaiulienii care vor să facă sesizări cu privire la disfuncționalitățile apărute la sistemul de iluminat public au la dispoziție dispeceratul național „Flash Lighting Services”, la numărul de telefon 0751586462.

Pentru sesizări, este necesar a se specifica localitatea, strada, numărul imobilului sau al blocului și tipul de disfuncționalitate. Este recomandat să se utilizeze acest număr de telefon pentru a reduce timpul de intervenție la sesizări. În momentul în care va disponibil și un număr de dispecerat local, acesta va fi adus la cunoștința locuitorilor. „Flash Lighting Services” urmează să execute modernizarea pricipalelor zone din Alba Iulia, prin care, la finalizarea lucrărilor, va fi asigurată telegestionarea sistemului de iluminat publicat la toate componentele sale. Acest lucru presupune urmărirea în timp real a 70 de puncte de aprindere a iluminatului public și a 830 de corpuri de iluminat comandate independent. În orice moment, va exista o raportare reală a funcționalității sistemului de iluminat public.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ovidiu

    marți, 12.02.2013 at 12:59

    poate ii intreaba cineva de sanatate pe cei care se ocupa de iluminat… le cereti un punct de vedere oficial…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax