Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | ŞTIREA TA pe ALBA24: „Bunăvoinţa” unui şofer l-a supărat pe un albaiulian. A ales ca loc de parcare trecerea de pietoni din faţa CJ Alba

Publicat

Locurile de parcare din faţa Consiliului Judeţean Alba au ajuns să fie neîncăpătoare. Acesta ar fi motivul pentru care conducătorul auto al Daciei Logan MCV din fotografie a preferat să parcheze pe trecerea de pietoni. Şi pentru că nu i-a ajuns trecerea de pietoni, acesta s-a urcat şi pe bordură. Fotografiile ne-au fost trimise de un cititor Alba24, care consideră că este o lipsă de bun simţ faţă de pietoni.

Nu se ştie dacă parcarea maşinii a fost temporară, iar, din lipsa altui loc de parcare, şoferul a preferat să staţioneze pe trecerea de pietoni şi pe bordură. Totuşi, cititorul nostru nu a agreat modul în care acest şofer a ales să parcheze maşina sa.

S-ar putea ca felul în care a parcat să-i fi încurcat şi pe conducătorii auto care veneau dinspre zona Gării şi doreau să intre pe strada Bucureşti. Din cauza parcării, aceştia erau nevoiţi să meargă pe banda opusă. În cazul în care erau maşini care circulau din sens opus, conducătorii auto trebuiau să acorde prioritate, iar în cel mai rău caz se putea forma şi o coadă de maşini ce nu-şi puteau continua drumul din cauza unui şofer binevoitor care a parcat Loganul MCV pe trecerea de pietoni.

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi importante pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. adi

    miercuri, 28.08.2013 at 13:52

    Oare de masinile abandonate prin oras cine se ocupa? In cap la bulevard este un hyundai argintiu abandonat pe un loc de parcare chiar in fata la Banca Transilvania pe B-dul Revolutiei dupa sensul giratoriu spre Spital, are toate rotile pe pana si nu l-a mai mutat nimeni de acolo de cel putin 3 luni…practic ocupa un loc de parcare care ar putea fi folosit de cineva care poate chiar are nevoie de el si nu de un proprietar/a de masina indiferent/a care crede ca locurile de parcare publice sunt proprietate personale si isi pot „depozita” masina acolo…. nu ia nimeni masuri pentru astfel de situatii?….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax