Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | ŞTIREA TA pe ALBA24: „Bunăvoinţa” unui şofer l-a supărat pe un albaiulian. A ales ca loc de parcare trecerea de pietoni din faţa CJ Alba


Publicat

Locurile de parcare din faţa Consiliului Judeţean Alba au ajuns să fie neîncăpătoare. Acesta ar fi motivul pentru care conducătorul auto al Daciei Logan MCV din fotografie a preferat să parcheze pe trecerea de pietoni. Şi pentru că nu i-a ajuns trecerea de pietoni, acesta s-a urcat şi pe bordură. Fotografiile ne-au fost trimise de un cititor Alba24, care consideră că este o lipsă de bun simţ faţă de pietoni.

Nu se ştie dacă parcarea maşinii a fost temporară, iar, din lipsa altui loc de parcare, şoferul a preferat să staţioneze pe trecerea de pietoni şi pe bordură. Totuşi, cititorul nostru nu a agreat modul în care acest şofer a ales să parcheze maşina sa.

S-ar putea ca felul în care a parcat să-i fi încurcat şi pe conducătorii auto care veneau dinspre zona Gării şi doreau să intre pe strada Bucureşti. Din cauza parcării, aceştia erau nevoiţi să meargă pe banda opusă. În cazul în care erau maşini care circulau din sens opus, conducătorii auto trebuiau să acorde prioritate, iar în cel mai rău caz se putea forma şi o coadă de maşini ce nu-şi puteau continua drumul din cauza unui şofer binevoitor care a parcat Loganul MCV pe trecerea de pietoni.

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi importante pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.ro.ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comment

  1. adi

    miercuri, 28.08.2013 at 13:52

    Oare de masinile abandonate prin oras cine se ocupa? In cap la bulevard este un hyundai argintiu abandonat pe un loc de parcare chiar in fata la Banca Transilvania pe B-dul Revolutiei dupa sensul giratoriu spre Spital, are toate rotile pe pana si nu l-a mai mutat nimeni de acolo de cel putin 3 luni…practic ocupa un loc de parcare care ar putea fi folosit de cineva care poate chiar are nevoie de el si nu de un proprietar/a de masina indiferent/a care crede ca locurile de parcare publice sunt proprietate personale si isi pot „depozita” masina acolo…. nu ia nimeni masuri pentru astfel de situatii?….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Consilierii locali de la Teiuș și-au preluat oficial mandatele. Ceremonie de învestire, la Casa de cultură din oraș

Publicat

Consilierii locali care au câștigat mandate în urma alegerilor locale din septembrie, la Teiuș, au depus jurământul pentru instalarea oficială în funcție, în prezența primarului. Ceremonia s-a desfășurat la Casa de Cultură din oraș.

”Într-o atmosferă emoționantă, de mare încărcătură pentru toți cei prezenți la Casa de Cultură a orașului Teiuș, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului pentru noii consilieri locali care au fost validați în primă fază, în această onorantă, dar și plină de responsabilități, funcție publică.

Succes tuturor, multă înțelepciune în susținerea proiectelor de dezvoltare a orașului nostru – un oraș în plină dezvoltare și cu mari ambiții!”, este mesajul primăriei.

Consilierii locali TEIUȘ (2020):

Ioan Achimescu – PSD

Bogdan Cristian Avram – PSD

Aurelian Stelian Banea – PNL

Aurel Breaz – PNL

Ovidiu-Dorin Coardoș – PSD

Cristian Crișan – AUR

Nicolae Ioan Florea – PSD

Marin Constantin Micu – PNL

Ilie Opruța – PSD

Romul Aurelian Oțel – PNL

Octavian-Mihai Rusu – PRO România

Valer-Cristian Sularea – PSD

Mihai Ungur – PSD

foto: Facebook – Primăria Teiuș

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Numărul de teste realizate în județul Alba a depășit 100.000, de la începutul epidemiei, la o populație de 374.000 de oameni

Publicat

Numărul de teste COVID, realizate în județul Alba, a depășit 100.000 de la începutul epidemiei. Mai precis, cifra raportată miercuri de reprezentanții DSP Alba ajunge la 100.162 de teste (peste 700 de teste în ultima zi). 

Directorul DSP, Alexandru Sinea, consideră că numărul de cazuri descoperite în Alba ține de numărul mare de teste realizate.

”De la început am dotat laboratorul cu aparatură de testare. Personalul a căpătat treptat experiență și dexteritate și acest lucru contează foarte mult. Am continuat cu dotarea laboratorului astfel că acum sunt funcționale 3 linii PCR complete și una la Spitalul Județean Alba” a spus Sinea.

Citește și cum se fac testele în județul: VIDEO-REPORTAJ ALBA24: Cum sunt prelucrate testele COVID în laboratorul DSP Alba. Imagini în premieră din spatele ușilor închise

În raport cu alte județe similare ca mărime, se poate trage concluzia că la noi, autoritățile fac eforturi pentru a testa cât mai multă lume.

În alte județe se testează însă extrem de puțin. Dâmbovița are spre exemplu aproximativ 20.000 de teste și un număr de persoane infectate de peste 5500 (față de aproximativ 4.400 în Alba, la un număr de peste 100.000 de teste).

Doar  puțin peste 10.000 de teste s-au făcut și la Giurgiu.

În Alba, testele se realizează pe 3 linii de testare (a patra în curs de achiziție la DSP) și pe o linie a Spitalului Județean Alba.

Potrivit Direcției Regionale de Statistică Alba, județul are peste 374.000 de locuitori.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Bebeluș de 4 luni, infectat cu Sars-Cov-2, a murit la spitalul din Sibiu. Băiețelul avea și alte afecțiuni grave

Publicat

O veste extrem de tristă în comunicarea oficială de miercuri, a Grupului de Comunicare Strategică: un băiețel de doar 4 luni, internat în spitalul din Sibiu, a murit în contextul în care era infectat cu Sars-Cov-2. 

Bebelușul avea și alte afecțiuni grave (comorbidități accentuate), iar infecția cu noul coronavirus i-a fost fatală.

5343 de cazuri noi de coronavirus au fost depistate în România în ultimele 24 de ore și au fost raportate 107 decese.

 

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

LISTA localităților din Alba din care provin persoanele confirmate cu COVID-19 în ultimele 24 de ore

Publicat

În ultimele 24 de ore, în județul Alba s-au înregistrat 146 de noi cazuri de COVID-19, potrivit datelor transmise miercuri, 28 octombrie, de DSP Alba.

Numărul total de îmbolnăviri de la începutul pandemiei a ajuns la 4.528, în județul Alba.

Lista localităților din care provin persoanele confirmate cu COVID-19

Abrud 1

Aiud 9

Alba Iulia 71

Berghin 2

Blaj 9

Ciugud 5

Cricău 2

Cugir 12

Daia Română 1

Focarul de la Spitalul Județean de Urgență 2

Galda de Jos 1

Ighiu 2

Ocna Mureș 5

Ocoliș 1

Sântimbru 1

Sebeș 13

Stremț 1

Teiuș 2

Unirea 1

Vințu de Jos 1

Anchete epidemiologice în desfășurare 4

 

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate