Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: „Capcană” pentru maşini, pe Calea Moţilor din Alba Iulia. O groapă dă de furcă şoferilor, de două luni

Publicat

IMG_0782 Un cititor Alba24 avertizează şoferii care circulă pe Calea Moţilor din Alba Iulia, sensul de urcare dinspre centrul oraşului că riscă să-şi “rupă” maşinile dacă nu observă la timp o groapă apărută în carosabil.  Mai mult decât atât, spune că un albaiulian s-a ales cu pagube la autoturism, după ce a ajuns cu maşina în “capcana” de pe drum.

“Atenţie mărită pe Calea Moţilor din Alba Iulia, în dreptul imobilului cu numărul 28 – unde sunt cabinetele medicale. Este o groapă de 1 mp şi adâncă de 20 cm, de circa 2 luni. Au pus în ea ceva macadam şi gata.

Sâmbătă, 9 iulie, un autoturism a lovit groapa, au sărit capacele şi roata din faţă explozie şi geanta îndoită, plus plastice rupte.

A venit Poliţia rutieră, de la IPJ Alba, a constatat cele întâmplate, după care a venit Poliţia locală, a rupt două cloambe dintr-un pom şi a pus o bandă cu inscripţia Poliţia locală.

Nici până azi nu a fost astupată groapa respectivă, poate se aşteaptă să cadă ceva personalităţi locale în ea”, a transmis cititorul Alba24.

Miercuri, 13 iunie, la ora 12.30, groapa nesemnalizată de pe Calea Moților nu era acoperită.

O altă „capcană” apărută în carosabil, de această dată semnalizată, se află în intersecția semaforizată situată în zona Gării CFR din Alba Iulia.

UPDATE: Contactaţi de Alba24, reprezentanţii Primăriei Alba Iulia au precizat că este vorba despre o problemă la reţeaua de canalizare, mai bine zis groapa din carosabil este în dreptul unui acces la reţea, iar întâi au fost necesare intervenţii din acest punct de vedere. Însă muncitorii de la Apă Canal vor acoperi şi asfalta zona săptămâna viitoare. Vor repara şi cea din intersecţia de la Gară.

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Florin

    miercuri, 13.07.2016 at 12:59

    Credeam ca am ajuns la nivelul Mediasului, dar se pare ca e mai rau.

  2. Cristian

    miercuri, 13.07.2016 at 19:03

    Frecventez foarte des acea zona si am semnalat de mult timp acea groapa, dar deh, dupa cum am mai spus, alegerile au trecut, sacii sunt in caruta, 4 ani de acum inainte Dumnezeu cu mila!!! VA FACETI DE RUSINE DOMNULE PRIMAR-GOSPODAR HAVA!!!

  3. anonim

    joi, 14.07.2016 at 08:41

    Si noi ne-am „rupt” masina in acea groapa saptamana trecuta…multumiri celor responsabili de acest ‘proiect’. Lucrurile se fac pe jumatate si nimeni nu e tras la raspundere. RUSINE!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax