Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: Coloane de maşini pe doi kilometri, pe DN1, la intrarea în Teiuș, din cauza unor „săgeți” trasate pe șosea

Publicat

poza 2 Coloane de maşini de doi kilometri, la intrarea în Teiuş dinspre Alba Iulia, pe DN1, miercuri, în mijlocul zilei. Este o situaţie sesizată de un cititor Alba24, aflat în trafic, care a reclamat lipsa de organizare a celor care au ales să efectueze lucrări de marcaje la carosabil la ore de vârf.

Dacă în majoritatea orașelor astfel de operaţiuni se desfăşoară seara sau noaptea, când se presupune că traficul rutier este mai redus, în acest caz nu se aplică această regulă.

„Culmea nesimțirii la Teiuș, unde angajații firmei care se ocupă de marcaje în oraș au decis să deseneze niște săgeți direcționale în miezul zilei, când traficul în zonă şi asa este destul de încărcat. Astfel, s-au format cozi de doi kilometri în oraș, pentru niște săgeți desenate pe mijlocul benzilor de circulație de pe şosea.

De altfel, Primăria Teiuș are o predilecție spre a face lucruri trăznite. Deși suntem în mijlocul verii, orașul încă mai este împodobit cu decorațiunile pentru Crăciun”, a transmis cititorul Alba24.

Un alt cititor Alba24, care a transmis un mesaj pe Ştirea Ta la Alba24, a dorit să sublinieze că de trasarea marcajelor pe DN1 se ocupă CNADNR, care administrează drumurile naţionale.

Potrivit legislaţiei în vigoare, CNADNR administrează drumurile naţionale care tranzitează oraşe mai mici, comune sau sate, mai puţin zonele adiacente acestora, adică trotuare, rigole, spaţii verzi, ce trebuie întreţinute de administraţia locală. În cazul municipiilor sau municipiilor reşedinţă de judeţ, acestea sunt predate spre administrare primăriilor, pe tronsoanele care tranzitează acestea localităţi.

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dddd

    joi, 09.07.2015 at 12:51

    Aha…de Teius e vorba…
    Nu e cumva orasul ala unde sunt treceri de pietoni din 10 in 10 metri?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax