Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: Crater în asfalt apărut în zona Dealul Furcilor, după lucrări la rețelele de utilități

Publicat

20150621_201837În zona Dealul Furcilor din municipiul Alba Iulia, după lucrări la rețelele de utilități, au început să apară cratere în asfalt. Problema ne-a fost semnalată de către un cititor Alba24 care spune că pe strada Furcilor,  o groapă suficient de mare cât să cuprindă roata unei mașini, dă bătăi de cap șoferilor care trec cu autoturismele prin zonă.

Potrivit cititorului Alba24, „după deosebit de bine coordonate lucrări la gaz, curent, apă și canal, pe strada Furcilor, a rezultat o porțiune de aproximativ 20 de metri de drum public impracticabilă pentru mașini, asfaltul se prăbușește din ce în ce mai tare, iar proprietarul casei care și-a executat respectivele lucrări întoarce spatele și pleacă cu mașina” spune acesta.

Lucrările efectuate în zonă au făcut ca asfaltul să se slăbească ceea ce a dus la crearea unei gropi, suficient de mare pentru a cuprinde roata unei mașini. Pentru a fi remarcată de şoferi sau, de ce nu, de autorități pentru a fi reparată, aceasta a fost ”decorată” în cel mai pur stil românesc, cu crengi de copaci.

„Distrugi un drum public și nimeni nu îți face nimic”, a mai transmis cititorul.

Contactați de către reporterii Alba24, reprezentanții Primăriei municipiului Alba Iulia au transmis că vor efectua verificări în zona respectivă.

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. albanezul

    vineri, 31.07.2015 at 05:13

    Sunt multe strazi secundare reabilitate in ultimii ani care recent au inceput sa cedeze in special pe langa gurile de canal! (Exemplu in fata la Lic sportiv-sc gen 8) Apoi vine rar ul si te cearta ca bate o planetara..Lol.. Cand vom putea cere despagubiri pt daune in astfel de cazuri? În Ro….veci!

  2. dutu

    vineri, 31.07.2015 at 14:38

    Mai este o groapa in spate la M10, de o luna si jumatate a fost sesizata primaria in scris, au aparut si poze in presa, dar nu se intampla nimic. Pana nu isi rupe careva piciorul sau ceva cazand in ea, sau sa isi rupa careva masina acolo, nu cred ca se intampla ceva.
    Halal primar avem!!!

  3. eu

    vineri, 31.07.2015 at 15:54

    E adevarat ce spune domnul inginer de drumuri si poduri, dar pentru el nu e o problema, ca povesteste cu Sc Elis Pavaje si se rezolva, nu stiu de ce nu a facut asta pana acum, sa paveze strada. Macar atat. Sunt altele mai mari problemele pe lumea asta, dar unii nu au de unde sa stie. Succes in viata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax