Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Cu camionul Armatei, la aruncat moloz, pe un teren în zona Valea Popii. Precizări de la Garnizoana Militară Alba Iulia

Publicat

20197105_1440552222692890_2116117007_n Un nou caz în care deşeuri provenite din construcţii sunt aruncate la întâmplare a fost sesizat de cititorii Alba24. De data aceasta, în zona Valea Popii.

În imaginile surprinse de un cititor Alba24 se poate vedea o autobasculantă, în urma căreia rămâne un „munte” de moloz.

Fotografiile au fost făcute miercuri, în jurul orei 17.30.

UPDATE: Cititorul Alba24 a transmis şi alte imagini, precizând că este vorba despre aceeaşi autobasculantă. De data aceasta se vede în trafic, cărând moloz, iar numerele de îmatriculare (înregistrare) par a fi ale Armatei.

UPDATE1: Reprezentanţii Garnizoanei Militare Alba Iulia au oferit precizări despre acest caz, pentru Alba24. Potrivit acestora, este vorba despre lucrări de amenajări tehnice, pe un teren ce aparţine MApN (poligon de instrucţie).

“Sunt depozitate cantităţi de moloz, rezultate în urma demolării unor clădiri mai vechi. Nu se pune problema vreunei poluări de mediu, lucrarea se derulează pe terenul MApN, pentru acoperirea unui şanţ antitanc, adânc de 4,5 metri. Se va acoperi şi taluza cu strat vegetal”, au precizat sursele citate.

Pentru cazurile în care se constată că într-adevăr au fost depozitate necorespunzător deşeuri, pe spaţiul public, Poliţia Locală poate da amenzi de 400 de lei, însă dacă a fost şi poluat mediul înconjurător, sancţiunile sunt mai dure.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax