Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO – ŞTIREA TA pe ALBA24: Cu jeep-ul parcat pe trotuar, în „buricul târgului”. O șoferiță s-a „deplasat” pe patru roți până la toneta de covrigi

Publicat

WP_002355 Parcările mașinilor pe locuri destinate pietonilor sunt un „trend” pe străzile din Alba Iulia. Un caz, ne-a transmis un cititor Alba24 este și al unei șoferițe, care s-a „cățărat” cu jeep-ul pe trotuar, în centrul orașului.

Cu atâtea parcări în zonă, acesta spune că șoferița pe care a surprins-o că a parcat pe trotuar nu s-a încumetat să se „deplaseze” pe jos ca să își cumpere covrigi și a preferat să urce jeep-ul până în „gura” tonetei.

Un cititor Alba24 a surprins bolidul unei șoferițe parcat pe trotuar, zona destinată pietonilor și nu mașinilor. Aceasta s-a dus să își cumpere covrigi și s-a „cățărat” în „buricul târgului” cu jeep-ul pe trotuar. Nu a parcat cu două roți pe trotuar, ci și-a pus autoturismul la loc de cinste în mijlocul drumului, pe unde trebuie să circule oamenii.

„Din seria parcări nesimțite vă prezint și eu un caz. Șoferița acestui jeep  a avut tupeul, că altcumva nu am cum să-i spun, să se cațere pe trotuar pentru a-și cumpăra doi covrigi, când avea câteva parcări în împrejurări. E mai greu să ne deplasăm pe jos decât pe patru roți. Pesemene domnișoara respectivă nu știe vorba <Mersul pe jos face piciorul frumos și sănătos>”, ne-a scris cititorul Alba24.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. hhhhh

    sâmbătă, 02.05.2015 at 19:15

    F*** ***n gura k toti prostiiii aveti akm telefoane sa pozati!v.ati transformat in jeturi ..mai ceva k a politie!!????

  2. iiii

    duminică, 03.05.2015 at 13:06

    Ba pe m****-ta p***narule! Dacă ai Range tre sa te urci pe trotuar? De fapt, poate pe trotuar si-a facut bani pt masina asta…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax