Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Cu mașina de-a curmezișul trotuarului, la Alba Iulia

Publicat

IMG_20170901_080030 Din seria parcărilor „inspirate”, un cititor Alba24 a sesizat vineri încă un caz în care un şofer a găsit locul „ideal” unde să-şi lase mașina. Autoturismul a fost pus de-a latul trotuarului, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia.

Pe imaginile suprinse de cititorul Alba24 se poate observa un autoturism marca Ford, „uitat” de șofer pe trotuar, în zona Casei Județene de Pensii Alba.

Potrivit cititorului, în zona respectivă aproape zilnic sunt semnalate cazuri în care conducători auto care își lasă autoturismele pe trotuar.

„Autovehiculul din imagine blochează aproape integral trecerea pietonilor pe trotuar. Poate totuși cineva se va sesiza și se vor lua măsuri mai drastice împotriva celor care se nu țin cont nici de legislație nici de bunul simț”, a transmis cititorul.

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook: https://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp:: 0728950998

Nu uita să menționezi: locul unde s-a întâmplat evenimentul, ziua și chiar ora la care l-ai surprins, chiar si câteva cuvinte despre ceea ce ai reusit sa surprinzi pe camera.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Apocalipsa lui Rika

    vineri, 01.09.2017 at 12:46

    politia locala doarme !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax