Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | ȘTIREA TA pe ALBA24: Cu maşina de lux parcată pe spaţiul verde, la Alba Iulia. Un şofer şi-a lăsat bolidul la umbră, între doi copaci

Publicat

parcare-de-nesimtit1 Zilele călduroase din Alba Iulia i-au determinat pe unii şoferi să îşi ascundă maşinile de razele soarelui. Un cititor Alba24 ne-a transmis o fotografie cu un jeep parcat pe spaţiul verde, la umbra a doi copaci.

Din spusele cititorului, „scena” a fost surprinsă în parcarea din spatele magazinului „Unirea”, unde la „atâta beton şi asfalt”, şoferul în cauză s-a gândit să îşi parcheze jeep-ul pe spaţiu verde.

„Tupeul” unor şoferi din Alba Iulia lasă de multe ori fără cuvinte pe ceilalţi participanţi la trafic sau simpli trecători. Puţinele spaţii verzi din oraş au ajuns să fie şi ele „invadate” de maşini. Aceasta este şi situaţia din spatele magazinului „Unirea” din centru, unde un cititor Alba24 a suprins un jeep parcat la „umbra” a doi copaci. Şoferul în cauză a parcat bolidul pe un spaţiu verde, ca să îşi ascundă jeep-ul de soare.

„Odată cu razele soarelui au apărut şi nesimţiţii care, din atâta beton şi asfalt cât este în spatele magazinului Unirea, nu găsesc să parcheze decât pe puţinele spaţii verzi din zonă. Ce sa-i faci, proasta educaţie şi nesimţirea sunt proporţionale cu mărimea maşinii”, ne transmite cititorul Alba24.

Dacă surprindeţi şi alte imagini sau evenimente pe care le consideraţi relevante pentru cititori, aşteptăm imagini şi informaţii, pe “Ştirea ta pe Alba24”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. costy

    miercuri, 20.05.2015 at 20:02

    Acuma avand in vedere ca parcarile noastre din Alba Iulia sunt fara umbra, caci s-au mai taiat pomii mari si umbrosi, sincer cand sunt cu copilu in masina, caut si eu umbra sa nu se prea incinga masina, caci aerul conditionat face rau la copii. Nu mai fiti rautaciosi …

    • lupu sur

      miercuri, 20.05.2015 at 21:21

      Daca asa gandesti imi pare rau de tine.Esti un pic prostut.Daca imi pun masina la umbra in usa ta de la scara si nu poti intra cu caruciorul copilului,nu te superi,te gandesti ca poate am si eu copil si ii face rau?

  2. costy

    joi, 21.05.2015 at 08:48

    Nu ma supar, doar ca eu stau la casa.

  3. Lunetistul

    joi, 21.05.2015 at 09:33

    Eu cred ca unii asa ca si costy, fac parte din aceasta categorie de nesimtiti care nu tin cont macar de regula bunului simt si pentru confortul lor, calca in picioare orice si oriunde. Culmea este ca in momentul in care se „trece granita” in oricare tara din UE,orice conducator auto roman, oricat de nesimtit ar fi in tara, se transforma intr-un model de condus si parcat. Oare de ce?………..Pentru ca in alte tari, legile si regulile nerespectate se platesc cu mult cash. Asta lipseste la noi………nu are cine sa aplice legea. Lucruri pe care ar trebui sa le faca autoritatile prin institutiile care le au, le facem noi, publicand una-alta si sperand ca poate de rusine (dar daca a parcat asa, nu are rusine), sa nu mai faca. Asa n-o sa ne civilizam niciodata. Si europenii s-au civilizat in timp………….dar cu pedepse in bani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax