Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Cu maşina parcată „cu tupeu”, pe trotuar, în dreptul trecerii de pietoni, la Alba Iulia

Publicat

img_20150811_170728 Un nou caz de parcare „cu tupeu” a fost semnalat la Alba Iulia de un cititor Alba24. Este vorba despre un autoturism al cărui şofer a avut „inspiraţia” să-şi lase maşina în continuarea trecerii de pietoni, pe trotuar, la doi paşi de intrarea într-un supermarket.

Cu toate că zona în care a fost surprinsă imaginea este cunoscută drept una aglomerată, astfel că şoferul poate ar fi avut circumstanţe atenuante dacă ar fi avut vreo urgenţă, totuşi, acesta a fost „sancţionat” de trecători.

În imaginea surprinsă de cititorul Alba24 se vede un autoturism Ford Mondeo „proptit la milimetru” de vitrina unui supermarket din cartierul Cetate. Nu ar fi fost neapărat asta o problemă, însă pietonii care treceau prin zonă ar fi fost nevoiţi să ocolească maşina intrând pe stradă, într-o zonă cu trafic intens.

Mai mult decât atât, autoturismul bloca accesul persoanelor care traversau strada pe marcaj, fiind parcat în continuarea trecerii de pietoni.

Reamintim că, în doar o săptămână, poliţiştii locali din Alba Iulia au amendat, la începutul lunii august, 75 de şoferi care au parcat pe trotuar. Mai mult decât atât, alţi peste 200 s-au ales cu autocolante lipite pe parbriz, semn că şi-au lăsat maşinile în locuri interzise.

Citeşte şi FOTO: Zeci de şoferi amendaţi la Alba Iulia, după ce au parcat pe trotuar. Peste 200 au „primit” autocolante pe parbrizele maşinilor

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax