Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Cu maşina „rătăcită” în parcarea unui supermarket din Alba Iulia. Cum şi-a „uitat” autoturismul, un localnic

Publicat

1665 Încă un exemplu de parcare „inspirată” la Alba Iulia. Un autoturism pare rătăcit pe aleea de acces în parcarea unui supermarket din Alba Iulia, faţă de celelalte maşini lăsate regulamentar. Şi, potrivit unui cititor Alba24, nu era vreo persoană în maşină, ca să fie vreo situaţie în care aştepta şoferul pe cineva sau doar încerca să decidă încotro să conducă.

Lăsat aproape în mijlocul aleii de acces. Aşa a fost surprins în imagini un autoturism, luni după-amiaza, în parcarea unui supermarket din Alba Iulia.

Maşina pare „rătăcită”, în comparaţie cu celelalte, parcate în spaţiile marcate. Desigur, există şi în acest caz circumstanţe atenuante. Fie, la momentul în care şi-a lăsat autoturismul, erau în jur mai multe maşini şi nu a observat că a „depăşit” locul de parcare, fie şoferul s-a grăbit. Cert este că situaţia a fost observată de cei care au trecut prin zonă.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Albaiulian

    marți, 07.02.2017 at 01:15

    Si cand spun altii ca soferii din Alba sunt pericol , ne suparam.Pai in orice parcare de supermarket si la orice ora gasim asemenea specimene.

  2. A.D.

    marți, 07.02.2017 at 11:26

    A venit omul „la judet” sa-si ia zahar si ulei ca a intrat ajutorul social pe februarie !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax