Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: Cum au ”apreciat” niște turiști nesimțiți frumusețile Apusenior. Și-au aruncat gunoaiele din mașină pe marginea șoselei

Publicat

20150725_140617 Este sezonul concediilor, iar o parte dintre familiile de români aleg zona deosebit de pitorească a Munţilor Apuseni din judeţul Alba. Aici, la altitudini mai mari, pot să scape şi de temperaturile ridicate şi de aglomeraţia din oraşe şi, mai ales, pot vedea adevărate minunăţii ale naturii.

Comportamentul unor turişti este însă sancţionat de localnici, care atrag atenţia că zona trebuie păstrată curată şi nu folosită drept loc de aruncat gunoi.

Un cititor Alba24 a transmis, sâmbătă, imagini cu o maşină în care călătorea o familie şi care a ales să oprească pe marginea drumului, în zona Gheţarului Scărişoara şi să „scape” de gunoaiele din autoturism, fără a fi vreun loc amenajat pentru deşeuri.

“Aceste poze au fost surprinse astăzi (sâmbătă, 25 iulie 2015 – n.r.), în apropiere de Peştera Scărişoara.

Din maşina fotografiată a coborat o familie cu doi copii.

Scopul opririi a fost să îşi arunce gunoaiele din maşină, la marginea unui râu. Imaginile vorbesc de la sine.

Poate ca opinia publică ar fi bine să afle ce fac unii oameni la noi în judeţ. O zi bună!”, a transmis cititorul Alba24.

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax