Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: Cum se parchează „mai nou” la Alba Iulia. Cu maşina „proptită” pe trotuar, în centrul oraşului

Publicat

parcare-pe-trotuar-centru Seria parcărilor “inspirate” la Alba Iulia continuă cu un exemplu din centrul oraşului Alba Iulia. Un şofer şi-a “cocoţat” maşina pe trotuar, până în dreptul unui chioşc de ziare, chiar dacă în apropiere erau destule locuri de parcare.

Situaţia a fost sesizată de un cititor Alba24 care a surprins maşina respectivă în imagini.

“Deşi se lucrează în zonă la sensul giratoriu în zilele de luni – sâmbătă, duminică seara erau locuri destule în parcarea de vizavi”, a transmis cititorul Alba24.

Din spusele acestuia, fotografia a fost făcută duminică seara, în jurul orei 20.15.

Reamintim că în centrul oraşului, în dreptul intersecţiei Calea Moţilor – strada Tudor Vladimirescu – Ardealului – Avram Iancu se fac lucrări de amenajare a sensului giratoriu şi de reconfigurare a spaţiului carosabil.

Dacă surprindeţi şi alte imagini sau evenimente pe care le consideraţi relevante pentru cititori, aşteptăm imagini şi informaţii, pe “Ştirea ta pe Alba24”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. varvara cristian

    luni, 25.05.2015 at 16:55

    ESTE PERFECT NORMAL , MORAL SI LEGAL , ATATA TIMP CAT POLITIA NU FACE NIMIC .VOI NU ATI FACE LA FEL DACA ATI STI CA NU VA FACE NIMENI NIMIC ? UNDE -I AUTORITATEA CARE SA IA O MASURA ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax