Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Cum sunt surprinși șoferii care-şi lasă maşinile după bunul plac, la Alba Iulia. O firmă a pus stăpânire pe o parcare publică din centru

Publicat

12348170_947414948645680_4433730697905589596_n În lipsa locurilor de parcare suficiente la Alba Iulia, fiecare își lasă mașina cum vrea și unde vrea, asta ne spun cititorii, care ne trimit aproape zilnic imagini cu autoturisme lăsate în spaţii mai mult sau mai puţin potrivite. Astfel de exemple au fost date şi săptămâna aceasta.

Unul dintre cazurile sesizate de cititorii Alba24.ro în are drept „erou” pe un șofer care și-a lăsat mașina, joi, într-un gang din zona Cetate. Chiar dacă nu a fost încurcată circulaţia autovehiculelor, decizia şoferului de a-şi parca autoturismul „sub acoperiş” a fost criticată de un locuitor.

Un alt cititor ne-a sesizat cu privire la faptul că un șofer grăbit s-a oprit la trecerea de cale ferată de pe șoseaua de centură a orașului, abia după bariera ce indica trecerea trenului.

20151210_182535_LLSÎn centrul orașului Alba Iulia, o societate comercială a acaparat toată parcarea.

„Vă scriu în calitate de șofer care, ca și alți participanți la trafic din Alba Iulia, se chinuie să găsească un loc de parcare în centrul orașului. Nu mi se pare normal ca, după cum vedeți în poză, o firmă care are mai multe mașini în dotare să țină ocupată timp de o săptămână o parcare publică. Mai ales în centrul orașului. Un centru de oraș care suferă de lipsa locurilor de parcare. Aceste mașini stau exact în același loc de peste o săptămână de zile zi și noapte și nu am observat pe nimeni de la Poliție sau Poliția Locală să facă vreun demers în sensul de a amenda firma respectivă sau să o atenționeze să elibereze parcarea. Chiar așa am ajuns să ne facem stăpâni peste o PARCARE PUBLICĂ???”, ne spune cititorul Alba24.ro.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. albanezul

    sâmbătă, 12.12.2015 at 10:41

    Atata timp cat nu se vor taxa toate parcarile publice,in special cele din zonele aglomerate,mereu vor fi ocupate astfel…Bine ca intre blocuri se ia taxa si in oras nu se poate..prostimea plateste..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate