Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | Știrea ta pe Alba24: ”Dorel” a mișcat excavatorul cu talent. Intervenție cu bucluc a unei echipe de la Electrica pe o stradă din Alba Iulia

Publicat

Mircea Boariu, un cititor din Alba Iulia  al ziarului Alba24 ne-a transmis câteva fotografii surprinse din timpul unei intervenții a unei echipe de la Electrica Alba pe strada Gladiolelor din Alba Iulia. În timpul operațiunii, un ”Dorel” din echipa de intervenţie a lovit cu cupa excavatorului o țeavă de apă și apoi a distrus un cablu. Incidentul s-a produs în data de 15 aprilie, în jurul orei 13.30. După ispravă, angajații de la Electrica au abandonat lucrarea, pentru a o finaliza în ziua următoare. Vezi mai jos imaginile transmise de Mircea Boariu.

Dacă ai informaţii sau imagini despre vreun eveniment sau situaţie pe care o consideri relevantă pentru comunitate, trimite un mesaj pe Ştirea ta pe Alba24. Nu uita să faci o scurtă descriere şi să spui locul, ora și data când s-a desfășurat evenimentul. Ca să faci o știre, ceea ce scrii trebuie să răspundă la întrebările: cine? (este ”eroul” evenimentului), ce? (s-a întâmplat), unde? (s-a desfășurat evenimentul), când? (a avut loc), de ce? (s-a putut întâmpla), cum? (s-a desfășurat).

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate