Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | ŞTIREA TA pe ALBA24: Drum naţional cu „surprize”, în zona Şard din judeţul Alba. Şoferii se plâng că-şi „rup” maşinile pe DN74

Publicat

gropi sard3 Un exemplu de drum naţional pe care se circulă „ca la ţară” a fost dat de un cititor Alba24, care spune că nu mai poate suporta situaţia din zona Şard, unde carosabilul s-a deteriorat până când au apărut adevărate cratere ce distrug suspensiile maşinilor. Omul reclamă şi că nu ştie de ce mai plăteşte rovinietă.

“Nu mai suport efectiv gropile imense din DN 74, drumul ce traversează localitatea Şard…

În urmă cu trei luni am înlocuit la auto personal tot ce ţine articulaţii la sistemul de direcţie şi suspensie… acum bat toate… cireaşa de pe tort e că echipajul poliţiei rutiere şi RAR, regulat controlează temeinic jocurile roţilr.

Ddar mă bucur în schimb că plătim rovinieta, indicatorul de la ieşirea din cartierul Miceşti obligându-ne…”, transmite cititorul nostru.

În imagini se pot vedea gropile imense şi adânci apărute pe carosabil, o adevărată „provocare”, mai ales pentru şoferii care nu circulă în mod obişnuit prin zonă.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Popica

    miercuri, 11.02.2015 at 11:10

    E de groaza! Acolo tre sa te opresti si sa dai treapta 1, ca nu ai cum sa le ocolești. Si la fel e si la ieșirea din Sard spre Ampoita! Bine ca plătim rovignete, taxa de drum băgată in prețul combustibililor, accize si impozite, si drumurile îs praf si pulbere, ca după război! Se asfaltează ca sa nu dureze prea mult, sa ia bani si anul viitor pe reparații!!! Dar măcar ii mai aduna DNA-ul si le mai caută in coarne la tot mai mulți „băieți deștepți”!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax