Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO UPDATE | ȘTIREA TA pe Alba24: Focar de infecție în centrul oraşului Alba Iulia. Grămezi de gunoaie lăsate „la păstrare” în tomberoane

Publicat

20150622_190450_resizedUn cititor Alba24 a sesizat o situaţie din centrul oraşului, reclamând că deşeurile depozitate în tomberoane nu au mai fost ridicate de mai multe zile, iar zona a devenit un adevărat focar de infecţie.

În imagini se poate vedea zona din spatele blocurilor de pe strada Frederic Mistral (magazinul Romarta), lângă centrala termică, la doi paşi de parcul central şi mai multe localuri din centrul oraşului.

Grămezi de deşeuri zac în tomberoane şi pe asfalt, iar în zonă mirosul este deranjant, atât pentru trecători, cât mai ales pentru locatari.

Cititorul Alba24 nu a specificat de cât timp nu mai fost ridicat gunoiul, însă cel mai probabil situaţia urmează să fie remediată.

UPDATE: Cititorul a transmis imagini cu altă zonă în care deşeurile sunt lăsate „la păstrare” pe spaţiul public.

“Vă ataşez următoarele fotografii. Păcat că nu va pot ataşa şi mireasma plăcută. Încep cu <frumusetile> pe lângă care suntem nevoiţi să trecem zilnic. În spatele cinematografului Columna (în drum spre vechea piaţă). Poate ne sprijiniţi să nu mai vedem astfel de mizerii pe care, culmea, le şi plătim”, a transmis cititorul Alba 24.

În ceea ce priveşte zona Romarta, aceeaşi sursă spune că “este un focar de infecţie… în dreapta şi stânga sunt două restaurante unde servesc masa sute de localnici şi turişti. Aici spaţiul este destinat si unui wc public improvizat …..dar ce contează. Dacă-i aşa mare mizerie….  nu se simte, nu se vede”.

Romarta (2) UPDATE 2: Marţi, 23 iunie, reprezentanţii Primăriei Alba Iulia au anunţat, printr-un mesaj transmis redacţiei Alba24 că, în urma articolului publicat, “au fost ridicate deşeurile şi a fost salubrizată zona”.

Primăria Alba Iulia pune la dispoziţie Dispeceratul Municipal de Relaţii cu Cetăţenii, la numărul 0258.819.462.

UPDATE 3: Remedierea situaţiei a fost observată şi de cititorul Alba24, care a trimis alte fotografii. Marţi, însă, nu erau ridicate deşeurile încă, în zona „Columna”.

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax