Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO – ŞTIREA TA pe ALBA24: Gropi pe DN74, în localitatea Şard. Asfalt cu termen de „valabilitate”, 24 de ore

Publicat

10942853_863574070367289_1838604964_n După ce luni, pe Alba24 a apărut un material cu gropile pe podul peste râul Ampoi, ce face legătura între Alba Iulia şi Drâmbar, un cititor ne-a semnalat că nici pe DN74, mai precis în localitatea Şard asfaltul nu este mai „strălucit”.

Acesta ne scrie că drumul este intens circulat, şi de asemenea că „gropile au fost asfaltate şi au tinut doar o zi”.

Gropile din asfalta apar pe drumurile din judeţul Alba, ca ciupercile după ploaie. După „duiumul” de gropi „răsărite” pe podul peste râul Ampoi, găurile din asfalt şi-au făcut loc şi pe drumul din localitatea Şard.

Un cititor Alba24 ne-a trimis fotografii cu gropile de pe DN74, în Şard. „Gropi în asfalt avem şi pe Drumul Naţional 74, mai exact în Şard. Acest drum este intens circulat şi după părerea mea nu cred că ar trebui să arate aşa. Ţin să amintesc că gropile au fost asfaltate şi au şi ţinut doar o zi”, ne-a scris cititorul Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. anonim

    miercuri, 28.01.2015 at 23:18

    mda…poate veni RAR-ul sa inceapa verificarile la Sard…din pacate nu numai in Sard,de la iesire din Micesti pana in Zlatna drumul e praf…dupa 3 ani de drum in lucru Micesti- Alba,iar acum toate gurile de canal amplasate astfel incat sa le poti lua cat mai bine cu rotile din dreapta…la intoarcere ne sugereaza sa folosim banda 1…multumesc,imi ajunge sa iau canalele doar la dus,la intors multumesc…incerc sa-mi protejez buzunarul(pe cat se poate)…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax