Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: Încă o parcare „neinspirată” la Alba Iulia, din seria „treci pe aici, dacă poţi”. Şi-a lăsat maşina în mijlocul aleii de acces

Publicat

parcare curte policlinica spital_2 Un nou caz de parcare „nepotrivită” a fost adus în atenţie de un cititor Alba24. O maşină a fost lăsată pe aleea de acces în spaţiul de parcare din dreptul spitalului Alba Iulia – zona Bulevardul Transilvaniei, astfel încât alţi şoferi nu puteau trece cu autoturismele, pentru a ieşi sau urca în spaţiul de lângă unitatea medicală.

Desigur, dat fiind zona indicată de cititor, putem lua în considerare că şoferul sau şoferiţa fie s-a grăbit şi nu a mai căutat alt loc, fie nu a observat că blochează trecerea celorlalte maşini.

Cu toate acestea, alegerea de a-şi lăsa maşina în locul respectiv a fost „sancţionată” de cititorul Alba24, care a transmis imaginea la redacţie, pentru a atenţiona şi pe ceilalţi şoferi care i-ar urma exemplul celui din situaţia de faţă.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax