Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO – ŞTIREA TA pe ALBA24: „Infern” în parcarea de la Kaufland Alba Iulia. Şoferi cu nervii „întinşi”, într-un şir indian de aproape un kilometru

Publicat

masini kaufland, parcare Vinerea Mare aduce şi nervi întinşi la maximum pentru unii şoferi, care la orele prânzului au fost în parcarea de la Kaufland.

Un cititor Alba24 ne-a trimis câteva fotografii cu şirul de maşini care se întindea pe aproximativ un kilometru, de la magazinul de încălţăminte Deichmann şi până la ieşirea din parcare.

Acesta ne-a sesizat şi că, la câţiva metri, mai exact în faţa la magazinul Profi, se afla şi un echipaj de poliţie.

Cititorul Alba24 ne-a precizat că aceştia ar fi putut să „vină câţiva metri mai încoace ca să dirijeze circulaţia, pentru că este infernal în zona aceasta mai ales acum înainte de sărbători”.

Înainte de sărbători, parcarea de la Kaufland este testul de răbdare şi rezistenţă pentru şoferii care ajung acolo, mai ales la ore de vârf. În Vinerea Mare, coada de maşini la ieşirea din parcarea Kaufland se întindea pe câţiva metri buni.

Un citior Alba24 ne-a transmis fotografii cu zeci de maşini, care au aşteptat minute lungi ca să scape de „infernul” de la Kaufland. Acesta ne-a spus că „în faţă la magazinul Profi era şi un  echipaj de poliţişti. Ar fi putut să vină câţiva metri mai încoace să vadă că parcarea era blocată de coada de maşini care aşteptau să iasă din parcare. Puteau să vină să dirijeze circulaţia în zonă”.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Kohl

    vineri, 10.04.2015 at 13:54

    Intersectia aia se blocheaza din cauza bizonilor care fac stanga spre stadion, desi incalca linia dubla continua.

  2. AD

    vineri, 10.04.2015 at 14:49

    Politistii stateau in fata la Profi la ciupeala sa-i prinda pe cei care ies spre Alba din parcare de la Deichman si prima iesire de la Kaufland (niste boi care merita prinsi dealtfel).Politia Rutiera din judetul Alba si in special din oras are ca singur scop sa amendeze pe toata lumea sa prinda pe toata lumea ( mai putin pe cei cu jeep-uri scumpe , masini ale primariei sau ale firmei de pavaje ). Nu te ajuta cu nimic decat daca ti-e prea greu portmoneul……Ar fi bun un sens giratoriu la iesirea din parcarea Kaufland …problema e ca 80% din soferii din judetul Alba habar n-au ce e ala sau cum sa-l negocieze :))))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax