Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Intervenţie a pompierilor în Cetatea Alba Carolina, pentru prevenirea unui incendiu la maşina unui turist

Publicat

IMG-20150816-WA0000 Pompierii din Alba Iulia au intervenit duminică după-amiaza pentru a preveni un incendiu la un autoturism parcat în Cetatea Alba Carolina. Potrivit unui cititor Alba24 care a transmis şi fotografii, de sub capota unui Opel cu numere de Sibiu ar fi ieşit fum, astfel încât a fost nevoie de echipajul de pompieri.

Potrivit datelor transmise de cititorul Alba24, autoturismul Opel Astra break de culoare albă cu numere de Sibiu era parcat în Cetatea Alba Carolina.

Un şofer care trecea prin zonă ar fi intervenit cu un extinctor.

Chemaţi în ajutor, pompierii au asigurat măsurile necesare pentru prevenirea pagubelor materiale, având în vedere că în apropiere erau parcate şi alte maşini.

Este posibil să se fi produs un scurtcircuit la compartimentul motor al maşinii.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax