Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: Întreruperea furnizării apei potabile din centrul municipiului Alba Iulia, criticată de locuitori din zonă

Publicat

doreii Întreruperea programată a furnizării apei potabile în centrul municipiului Alba Iulia, de miercuri ora 20.00 până joi ora 6.00 a nemulțumit cel puţin un locuitor din zonă, care a sesizat situaţia la Alba24. Potrivit acestuia, muncitorii care au început lucrarea au ”uitat” să lipească afișe la scările de bloc, chiar dacă sistarea furnizării apei potabile a fost anunțată în presă de miercuri, 10 iunie. De asemenea, cititorul a reclamat că. după reluarea alimentării cu apă, aceasta nu putea fi utilizată, fiind „de culoare maro” și ”urât mirositoare”.

Citește și Primăria Alba Iulia anunță sistarea furnizării apei potabile în centrul orașului, de miercuri, ora 20.00 până joi ora 6.00. Străzile vizate

Potrivit cititorului Alba24, Apa CTTA a lăsat, miercuri seara, tot centrul fără apă și fără să fie puse afișe la scările de bloc. ”Să lași un cartier fără apă de la orele 20.00, până dimineața la ora 6.00, fără un anunț la asociații sau la scări este egal cu nesimțire și lipsă de respect față de cetățeni”, a transmis cititorul.

Acesta a trimis și o imagine cu muncitorii care lucrau la rețeaua de apă potabilă. ”Priviți ce <<inteligent>> se uită toți în groapa plină de apă, de parcă ar izvorî de-acolo aur. Când am întrebat de ce nu s-a afișat la scări sau să se anunțe la asociație această lucrare, un domn a luat-o la fugă și s-a apucat să lipească afișe la scările din zonă. Probabil că au avut mentori buni în acest sens. Păcat că sunt acolo pe banii noștri”, a mai precizat cititorul.

apa-potabila Miercuri, la ora 23.45, cititorul ne-a transmis că muncitorii au pornit apa, însă aceasta nu era potabilă. ”După ce nu au anunțat întreruperea de apă și s-au apucat de lucrări în zonă, au pornit apa fără finalizarea lucrărilor, iar, după ce am strâns o cadă de apă, continuă să vină maro și urât mirositoare. Toate filtrele pe care le avem, inclusiv centralele se strică. Oare până când niște indivizi care trăiesc în societăți pe banii oamenilor mai stau pe funcții fără să răspundă pentru pagube?”

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. .

    joi, 11.06.2015 at 11:00

    Ce frustrat…

  2. eugen

    joi, 11.06.2015 at 11:41

    Aseara,apa murdara curgea si la robinetele din Ampoi

  3. cetatean

    joi, 11.06.2015 at 17:27

    Cum se face ca dintre toti care au ramas fara apa numa el nu a fost anuntat ?

  4. bbc

    joi, 11.06.2015 at 18:03

    si in cetate este la fel>>>
    astept prima centrala stricata din cauza depunerilor, sa-i dea cineva in judecata!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate