Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | ȘTIREA TA pe ALBA24: Loc ”împânzit” de gunoaie, lângă terenul de fotbal Cetate II din Alba Iulia

Publicat

IMG_20150201_081837 Din seria locurilor ”împânzite” de gunoaie, vă prezentăm o zonă situată pe strada Septimius Severus din municipiul Alba Iulia. Situația ne-a fost semnalată de un cititor Alba24, iar priveliștea este cu atât mai deranjantă cu cât în imediata apropiere se află terenul de fotbal Cetate II.

Zona reclamată este situată pe strada Septimius Severus din municipiul Alba Iulia, în imediata vecinătate a terenului de fotbal Cetate II și a blocurilor de locuințe sociale date în folosință anul trecut.

”Locul este năpădit de gunoaiele purtate de vânt, provenite de la containerele din parcarea de lângă terenul de fotbal Cetate II”, a transmis cititorul.

Acesta se întreabă de ce în zona respectivă nu se construiește o platformă îngrădită pentru containerele cu deșeuri menajere, așa cum sunt în mai multe locuri din municipiu, pentru a se evita împrăștierea acestora.

De asemenea, acesta a mai transmis că zona ”atrage ca un magnet oamenii străzii, care răscolesc frecvent prin containere”.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax