Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Lucrări de refacere a carosabilului, pe Dealul Furcilor din Alba Iulia, aşteptate de trei luni, după intervenţie la reţeaua de gaz

Publicat

strada groapaÎn ultima perioadă, în mai multe zone din oraşul Alba Iulia au fost „în şantier” pentru lucrări la reţele de utilităţi, ce au afectat şi partea carosabilă. O astfel de situaţie a fost sesizată de un cititor Alba24 care şi-a exprimat nemulţumirea în legătură cu faptul că lucrările s-au terminat de trei luni şi încă nu a fost reparat asfaltul.

„Cam aşa arată un drum public, de acces spre cimitir, Dealul Furcilor se numeşte, după lucrările executate de EON Gaz. Mai mult ca sigur că aşa va rămâne şi în continuare, deoarece vine iarna şi vorba aia lucrările sunt terminate doar de vreo 3 luni.

În rest, refacerea drumului (care nu avea nici o problemă înaintea extinderii conductei de gaz) va fi executată la o dată comunicată într-un viitor extrem de îndepărtat”, susţine cititorul Alba24.

Vă reamintim că unele lucrări sunt încă în derulare şi că operatorul beneficiar al acestora are obligaţia de reparare a carosabilului, după intervenţie.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Alba Iulia, operatorul reţelei de gaz va repara carosabilul în zilele următoare.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Sifredi

    miercuri, 16.11.2016 at 22:12

    Este bine, pe strada Gladiolelor in capatul dinspre lidl a trecut un an de la finalizarea lucrarilor si inca nu s au acoperit gropile ramase cu asfalt.
    Locuitorii de pe dealul furcilor sunt noroci.
    Noi ne rupem masinile, primaria nu face nimic.

  2. vasile

    miercuri, 08.02.2017 at 10:37

    Acum cateva zile aproximativ cei de la gaz au facut o reparatie in zola Lidl la capatul blocului V3 si au lasat o gropa mare incat noi ne rupem baile de la masini si nu numai ! De ce nu fac o treaba buna? De ce isi bat joc ??? De ce trebuie sa facem lucru de mantuiala? Ce Europa ne trebuie domnilor? Ce Europa? Trimite-ti pe cineva sa repare gaura domnilor si retineti , dalele sa fie puse toate ca mi se pare ca le-au spart , deci nu au luat bucata cu bucata ! Imi vine sa emigrez dracului cu oameni asa de nepasatori ! Nu intelegeti ca e tara noastra si trebuie sa fie frumoasa ??????????????????????????? Nu?

    • derp

      miercuri, 08.02.2017 at 20:27

      nu, ca sunt votanti PSD…. „merge si asa”. „sa vina cineva sa faca ceva”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax