Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: Maşină a Poliţiei Locale Alba Iulia, lăsată în mijlocul Pieţei Cetăţii, pe spaţiul pentru pietoni. Motivul

Publicat

politia locala piata cetatii alba iulia Un cititor Alba24 a sesizat o situaţie care, potrivit acestuia, oamenii legii au fost de această dată cei care ar fi încălcat regulile. Este vorba despre o maşină a Poliţiei Locale Alba Iulia, lăsată pe spaţiul pietonal din mijlocul Pieţei Cetăţii.

Cei care amendează n-au de cine să fie amendați. Imaginile sunt surprinse în jurul orei 23.00 în data de 1 aprilie.

În Piața Cetății, unde staționarea nu este permisă în afara spațiilor special semnalizate pentru parcare, iar șoferii au obligația să nu încurce circulația pietonală”, a transmis cititorul Alba24.

Explicaţia nu a întârziat să apară din partea reprezentanţilor primăriei, în cadrul căruia funcţionează Serviciul Poliţia Locală.

img_20160402_024851 Poliţiştii locali se aflau în misiune. Au ajutat la identificarea unui minor care nu a vrut să se legitimeze, aceştia fiind nevoiţi să verifive dacă era sau nu vreo situaţie de încălcare a legii.

Desigur, trecătorii poate nu au observat întregul context al situaţiei de vineri seara. Totuşi, la fel cum explicaţiile „în caz de forţă majoră” nu „prind” totdeauna ca să scape de amenzi, locuitorii îi „sancţionează” la rândul lor pe cei care ar trebui să fie exemplu de respectare a regulilor din comunitate.

Dacă surprindeţi şi alte imagini sau evenimente pe care le consideraţi relevante pentru cititori, aşteptăm imagini şi informaţii, pe “Ştirea ta pe Alba24”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Popa

    duminică, 03.04.2016 at 13:25

    un berbec nu a avut loc noaptea la ora 23 sa treaca de masina politiei locale in Piata Cetatii . Dupa mintiuta unora ca asta politistii ar trebui sa parcheze in parcarea cu plata de la mag. Unirea si apoi sa alerge dupa hoti prin Cetate. O astfel de stire trebuie premiata (de 1 aprilie).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax