Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | ȘTIREA TA pe ALBA24: Mașină „în decor” la Straja și autoturism „proptit” în gardul unui imobil din Zona Schit

Publicat

IMG_1917 Doi șoferi din Alba au avut parte de peripeții pe șosea, în cursul nopții de vineri, respectiv sâmbătă dimineața. Cititori Alba24 ne-au trimis fotografii cu două autoturisme, care au căzut „pradă” poleiului și ceții.

O Skoda Fabia înmatriculată în Alba a ieșit „în decor” în Straja, comuna Berghin după ce s-a lovit de un cap de pod. Din fericire nu au fost victime, dar autoturismul a ajuns în șanț și cu două roți îndoite.

Un alt caz a fost semnalat în zona Schit, unde o mașină a fost abandonată, după ce șoferul s-a izbit cu ea de gardul imobilului, cu numărul 5. Autoturismul a fost avariat în partea din față.

Potrivit IPJ Alba, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind în limita legală. Astfel că pe numele lui s-a reținut doar o contravenție.

Șoferii trebuie să aibă grijă cum circulă pe șosea, pentru că meteorologii au emis sâmbătă dimineața, un Cod Galben de Ceață valabil până la ora 14.00.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax