Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | ŞTIREA TA PE ALBA24: Nervi întinşi la maxim într-o parcare de pe strada Arnsberg din Alba Iulia

Publicat

Localnicii de pe strada Arnsberg ne-au semnalat o problemă cu care se confruntă de ceva vreme. Din cauza maşinilor care fac aprovizionarea de la supermarketul „Dacia”, mai mulţi şoferi de pe această stradă nu pot intra sau ieşi cu autoturismele din parcare.

Vehiculele de mari dimensiuni care aprovizionează supermarketul şi nu numai staționează timp de minute bune, uneori chiar zeci de minute pe mijlocul drumului sau în locuri ce, de cele mai multe ori, nu lasă spaţii de tranzit pentru mașinile care doresc să intre sau să iasă din parcarea respectivă.

Nu doar atât, dar, dacă unul din locatari îndrăzneşte să-i roage pe şoferi să-şi mute maşina, aceştia le răspund fie vulgar, fie pe un ton jignitor.

Problemele acestea sunt la ordinea zilei pentru localnicii de pe strada Arnbserg, iar, de multe ori, disconfortului creat se adaugă și faptul că unii dintre locatari doresc să-și mute mașinile rapid, fiind grăbiți și în imposibilitatea de a aștepta.

De multe ori, șoferii autovehiculelor de aprovizionare a magazinului aleg să parcheze într-un mod mai comod pentru ei şi nu într-unul care ar putea lăsa spaţii de manevră şi pentru ceilalţi şoferi.

Locatarii ne-au mărturisit că intenţionează să formuleze o reclamație în acest sens la Primărie, pentru a solicita un program fix de aprovizionare pentru cei de la magazinul „Dacia”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Alin

    vineri, 07.12.2012 at 18:15

    Daca se mai si rastesc la oameni si nu-s civilizati, luati atitudine la roti:))

  2. anonim

    vineri, 07.12.2012 at 21:37

    de ce nu se interzice parcarea pe partea cu cabinetul doamnei Cibu !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate