Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: Nicio săptămână fără cei „trei cai frumoşi”, la păscut, pe bulevard, în Alba Iulia

Publicat

18405994_807776922718135_1789574131_o Trei cai frumoşi, unul alb şi doi roibi, au fost surprinşi din nou în imagini de cititori Alba24, liberi pe străzi din oraş. De data aceasta par să se fi întors de la păscut de pe spaţiile verzi întreţinute din bani publici. Probabil forţaţi de traficul rutier, cu care cel mai probabil deja s-au obişnuit, caii au traversat un Bulevardul 1 Decembrie 1918, în apropierea trecerii de pietoni.

“La intersecția Bulevardului 1 decembrie, cu strada Vasile Goldiş, miercuri seara, în jurul orei 23.30. Trei căluţi liberi în Smart City Alba Iulia”, este mesajul unei cititoare Alba24.

Caii lăsaţi liberi la păscut au devenit, în ultima perioadă, adevărate „vedete”. Au fost fotografiaţi de trecători şi turişti în diferite zone din oraş, inclusiv la „vizitat obiective” prin Cetatea Alba Carolina.

Primăria i-a atenţionat în repetate rânduri pe proprietari, i-a şi amendat, dar se pare că nu a fost rezolvată situaţia. Chiar dacă animalele lăsat libere sunt admirate de unii trecători, situaţia poate deveni periculoasă, afectând siguranţa circulaţiei şi nu numai.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax