Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: ”Ninge” din senin în luna MAI, la Aiud. ”Dorel” s-a împotmolit într-un „drum înzăpezit”

Publicat

Ninsori abundente în luna mai la Aiud. Iar asta a afectat rău reabilitarea unei străzi din oraș, motiv pentru care un reprezentant al firmei care se ocupă de lucrări a marcat locul cu un indicator pe măsură. Uite așa am aflat cu Dorel a ajuns la Aiud și, mai nou, lucrează la drumuri. Nu se ocupă asfaltări, că cine știe ce autostradă suspendată face în mijlocul orașului, ci a fost lăsat să se ocupe de indicatoare. Așa a ajuns o stradă din oraș „înzăpezită” în plină vară.

„Drum înzăpezit”, accesul interzis, în luna mai. O fi sau nu o glumă, un astfel de indicator a fost pus pe o stradă din Aiud unde se execută lucrări de asfaltare la un drum.

Imaginile au fost trimise de un cititor Alba24.ro, care astfel ne-a și informat că chiar dacă nu ninge, cel puțin un drum este ” înzăpezit”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marius

    joi, 31.05.2018 at 10:49

    OOOhooo !!!!! Dragi mosului ! Cata-i S.C. Drumuri si Poduri Locale Alba S.A. in floare , nici in burta, nu ma doare !!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax