Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Noroi și bălți pe strada Izvorului din Alba Iulia. Cetățenii s-au săturat de promisiuni

Publicat

12966012_1039628326099102_1725716609_n Străzile neasfaltate continuă să fie o problemă în Alba Iulia, asta cu toate că ne considerăm un oraș european. O nouă sesizare a fost făcută de un cititor Alba24.ro care ne spune că din anul 2014 li se tot promite că se va asfalta strada Izvorului, însă nu se face nimic în acest sens. Situația este și mai gravă în  zilele de ploaie când strada este plină de noroi și de bălți. 

,,Strada Izvorului – în fiecare an vin doar cu umpluturi de pietriș pe această stradă ce face legătura între cartierul Recea și Bulevardul Încoronării, au fost promisiuni că această stradă va fi făcută în 2014-2015, încă este tot așa și mai rău, nu mai vrem doar umpluturi cu pietriș vrem să fie asfaltată această stradă, ocolim mult pentru a nu ne strica mașinile sau să nu ne murdărim adidașii sau pantalonii din cauza noroiului. Vă rugăm luați măsuri”, spune cititorul Alba24.ro.

Din datele Primăriei Alba Iulia, în perioada următoare încep lucrările de modernizări pentru mau multe străzi. Pentru cele două proiecte, administraţia locală a semnat contracte în valoare totală de 2,2 milioane lei, cu Florea Grup şi Elis Pavaje.

„Până acum, putem spune că Izvorului (strada, n.r.) era un izvor nesecat de nemulțumiri și, la fel, Meridian era… paralel cu condițiile de viață dintr-un oraș de secol 21. Evident că, dacă s-ar fi putut, toate ar fi fost rezolvate de ani buni, însă, când ești limitat de un buget și de niște planuri stricte, de o ordine a investițiilor clar prevăzută, ești obligat să le și respecți. Și, că tot veni vorba de respect, tocmai de asta, din respect pentru oamenii de acolo, am „tras” cât am putut pentru a face din cauza lor o prioritate. Acum, în sfârșit problemele vor fi rezolvate și sper ca toată lumea, și de pe Izvorului, și din Meridian, va fi mulțumită. Mai avem de așteptat puțin până când vremea ne va permite total să intervenim fără să fim nevoiți să revenim”, a declarat, în 15 martie, primarul Mircea Hava.

Dacă surprindeţi şi situaţii pe care le consideraţi relevante pentru cititori, aşteptăm imagini şi informaţii, pe “Ştirea ta pe Alba24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. de pe Izvorului

    marți, 12.04.2016 at 21:04

    M-am saturat de minciunile celor din primarie.Ce asteptam, sa nu mai ploua 6 luni ca sa ne apucam de lucru?Cum sa îi prostim pe proști.Foarte bine mincinosilor,baza sportiva pt tigani.Exact ce mai trebuia in Alba Iulia.Restul problemelor s-au rezolvat.Grija la gardul bazei pt ca, nu-i asa, tiganii prefera ‘ferul’!

  2. cosmin

    marți, 12.04.2016 at 21:36

    La fel si in cartierul Orizont. Noroi, mizerie, mașini stricate. Nici măcar promisiuni de mai bine

  3. vitansandu

    miercuri, 13.04.2016 at 10:45

    Pai numai asta este strada neasfaltata?! Sunt o multime de strazi pe care primarele Hava nu vrea sa le duca spre modernizare. Tot cartierul Orizont este cu strazi neasfaltate, multe dintre ele au inca legatura la utilitati pe organizare de santier, bine ca proprietarii platesc impozite. Ce o fi facnd cu sumele incasate, ne-am putea intreba, nu?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax