Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO – ŞTIREA TA pe ALBA24: O maşină a Poliţiei Rurale, „vedetă” în fața unui supermarket din Alba Iulia. A parcat ”prea ca la țară”

Publicat

20150130_145910 O maşină a Poliţiei Rurale a fost „vedetă”, vineri, în parcarea unui supermarket din Alba Iulia. Cei care au trecut prin zonă şi-au făcut fotografii sau chiar selfi-uri cu maşina. Motivul a fost… locaţia în care şoferul a lăsat parcată autospeciala de poliţie, adică pe banda de acces în parcare. Cei care, de obicei, dau amenzi pentru parcări neregulamentare au fost, de această dată, în centrul atenţiei şoferilor.

Unul dintre trecători a şi lăsat un bilet pe parbrizul maşinii. „Unde aţi învăţat să parcaţi aşa, băieţi?”, scria pe o hârtie lăsată drept „amendă” de la ceilalţi şoferi, „participanţi la trafic”.

Alţii, mai cu tupeu, au considerat că sunt „prea băieţi, prea ca la ţară…”, cei care au lăsat maşina pe locul respectiv.

Fie că erau în misiune ori nu au observat că au lăsat maşina pe aleea de acces şi nu în locurile amenajate de parcare, poliţiştii au fost astfel „sancţionaţi” de şoferii care se aflau în zona destul de aglomerată de maşini, la ora respectivă.

Informaţiile şi imaginile foto şi video ne-au fost transmise de un cititor Alba24.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. nice

    vineri, 30.01.2015 at 19:28

    de ce nu postati si parcangii de serviciu care isi parcheaza masina in fata magazinului si la lidl si la kaufland??

    • moderatorul de serviciu

      sâmbătă, 31.01.2015 at 01:30

      @nice, pai , daca te deranjeaza, pozeaza si trimite. Astea sunt poze trimise de cititori

  2. Mihai

    vineri, 30.01.2015 at 23:33

    locatie inseamna altceva…

  3. Apa

    sâmbătă, 31.01.2015 at 08:54

    Si daca acesti politisti erau in misiune, nu v-ati gandit si la situatia aceasta, in rest toti sa raspunda in fata legii.Pentru a nu se considera ,,ra intentie” din partea fotografului de ocazie ar fi bine sa se fotografieze si celelalte autoturisme parcate neregulamentar in acea zona.Cu biletelul respectiv nu sunt de acord intrucat barbatii adevarati discuta fata in fata nu se lovesc pe la spate.

  4. andrei

    sâmbătă, 31.01.2015 at 22:41

    Dar domnul cu duster-ul negru B 11 *** care a facut poza la masina de politie…ar trebuie sa stie ca linia dubla continua nu permite sa o incalci…si e mai grav ce a facut el decat politistul respectiv….daca era barbat adevarat statea si vb cu politistul..nu pune bilete k si copii….

  5. AD

    duminică, 01.02.2015 at 01:30

    Omul are o scuza . Pe masina scrie Politia RURALA !!!! . Dar …de exemplu ansamblul de magazine Kauf…Alte , Takk, Daich are o singura iesire in drumul principal SPRE Alba si o singura intrare din drumul principal INSPRE Alba …iar soferii le folosesc pe toate 3 incalcand linia continua.
    Am vazut Politia in parcare la Kauf amendandu-i pe cei care parcau pe locurile pentru handicapati …ADMIRABIL….insa la doar 5 metri de ei, soferii parcau in fata intrarii in magazin in afara locului marcat ……nestingheriti. Se pot face bani grei din amenzi in parcarea respectivului supermarket……..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax