Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: Parcare cu tupeu. Cu maşina lăsată „regeşte” la Alba Iulia, în faţa unui complex comercial

Publicat

parcat 1 Încă un caz de parcare cel puţin neinspirată a fost semnalat, sâmbătă, de un cititor Alba24. De data aceasta, protagonist este un albaiulian care a vrut probabil să se asigure că are loc să-şi deschidă portierele, astfel încât a parcat „lejer” în spaţiul din faţa complexului comercial din oraş.

Cei care au fost, de dimineaţa, la mall în Alba Iulia au putut observa cum un Volkswagen Passat ocupa patru locuri de parcare, în zona din faţa complexului. Dacă unii i-au acordat circumstanţe atenuante şoferului sau şoferiţei în cauză, alţii au fost mai realişti şi au catalogat gestul drept dovadă de „nesimţire”.

În anumite zile, parcarea de la mall devine neîncăpătoare pentru cei care vin la shopping, la film, la cafea sau pentru mâncare. Fie şoferul s-a strecurat printre alte maşini parcate aiurea, fie nu a văzut locurile delimitate cu dale, fie pur şi simplu nu a ţinut cont că şi alţii vor trebui, la un moment, dat, să parcheze în jurul lui, cert e că „scena” a fost surprinsă în imagini de un cititor Alba24, drept exemplu de „aşa nu”.

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Gigi

    sâmbătă, 09.07.2016 at 18:52

    A tinut loc unor prieteni

  2. A.D.

    sâmbătă, 09.07.2016 at 19:19

    Astea deja sunt rautati. Omul ,saracul a venit de la el din sat la judet sa-si cumpere haine de cirma si sa bea o cafea in conditii de lux si toata lumea se ia de el. Cati dintre voi va ganditi ca a stat o zi intrreaga in padure sau ca a trebuit sa vanda 2-3 oi sau un vitel ca sa poata vizita mall-ul ???Railor !!!

  3. dede

    luni, 11.07.2016 at 14:26

    Ala e genul de nesimtit care parcheaza la Kaufland pe banda de langa intrarea in magazin si pe locul destinat celor cu handicap . O sa-l vedeti tot in Kaufland in slapi cu tricoul ridicat peste burta si e acelasi care arunca sacul menajer in iarba din spatele blocului. Eu sunt linistit atat timp cat raman in Romania oameni ca el … restul , o sa plecam incet si nici nu isi vor da seama .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax