Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | ŞTIREA TA pe ALBA24: Parcare „de bizon” în faţa Tribunalului Alba. Şoferul unui Q7 şi-a lăsat „bolidul” pe trotuar

Publicat

masina„Graba strică treaba”, spune o vorbă românească. Chiar dacă nu se aplică şi în cazul unui şofer care poate a vrut să aungă mai repede la Tribunalul Alba, un cititor Alba24 ne-a transmis o fotografie în care a surprins această situaţie.

În imagine se vede un Audi Q7, pe care cineva l-a parcat pe trotuarul din faţa Tribunalului Alba. Cititorul nostru l-a „sancţionat” pentru că s-a urcat cu „bolidul” pe spaţiul rezervat pietonilor.

Citiorul Alba24 ne-a scris că modul în care şoferul şi-a lăsat maşina pe trotuar poate fi numită o „parcare de bizon”. Acesta ne-a mai transmis că fotografia a fost făcută marţi, 9 decembrie, în jurul orei 12.30, în faţa Tribunalului Alba.

Nu ştim dacă parcarea din faţa instituţiei a rămas fără locuri sau dacă proprietarul acestui Q7 a vrut să aleagă varianta „uşoară”, mai precis să urce „bolidul” pe trotuar.

În ultima perioadă în Alba Iulia, unii şoferi au făcut din parcările „unde vrea muşchiu´ meu”, o obişnuinţă.

Dacă surprindeți situații sau evenimente pe care le considerați de interes pentru comunitate, așteptăm informații și imagini pe Știrea Ta pe Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Anonim

    marți, 09.12.2014 at 16:39

    Bucuresti. Ce va asteptati?

  2. Ghost

    miercuri, 10.12.2014 at 08:32

    Pe trotuar trebuie sa ramana minim 1 metru spatiu pt pietoni, iar dupa cum se vede in poza este destul spatiu…din lipsa locurilor de parcare nu vad care e problema parcarii in astfel de spatii. Cand ocupa tot trotuarul e altceva

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax