Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Parcare „de lux”, pe strada Cloșca din Alba Iulia. Autoturism „uitat” în stația de autobuz

Publicat

14618642_1321835181180560_930293332_oContinuăm seria parcărilor „inspirate” cu o situație surprinsă de un cititor Alba24, pe strada Cloșca din Alba Iulia. Sâmbătă, șoferul unui autoturism de lux marca Mercedes a confundat stația de autobuz cu un loc de parcare liber.

Tot mai multe cazuri de parcări neregulamentare sunt sesizate în municipiul Alba Iulia.Fără dar și poate, disciplina în trafic rămâne una din problemele mari de care suferă foarte mulți șoferi. Lipsa locurilor de parcare reprezintă o adevărată problemă în anumite zone ale orașului, dar asta nu îi scuză pe șoferii care își lăsă mașinile la voia întâmplării.

O astfel de situație a fost surprinsă de un cititor Alba24, sâmbătă, pe strada Cloșca din Alba Iulia. Un șofer și-a „uitat” autoturismul de lux marca Mercedes în stația de autobuz. Șoferii mijloacelor de transport sunt adeseori puși în situații dificile. Fie nu reușesc să intre în stații, fie sunt nevoiți să oprească în mijlocul străzii pentru a-i lăsa pe călători să urce ori să coboare.

De asemenea, Poliţia Locală nu poate fi surprinde absolut toate situaţiile de acest gen, doar prin patrulare. Dacă sunt situaţii în care aveţi nevoie de intervenţie din partea poliţiştilor locali, puteţi apela la ajutorul lor.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Adm

    sâmbătă, 08.10.2016 at 17:41

    Mare dreptate aveti 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax