Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Parcare „de meseriaş” la Alba Iulia. Cum şi-a lăsat maşina un şofer din oraş

Publicat

1O „parcare de meseriaş” a fost surprinsă în imagini de un cititor Alba24, miercuri, la Alba Iulia. Şoferul pare că „şi-a uitat” maşina în dreptul accesului pe o alee, fără să ţină cont că poate şi alţi conducători auto ar fi dorit să intre sau să iasă pe acolo.

Desigur, este posibil ca şoferul respectiv să fi avut vreo urgenţă, să nu fi observat că blochează o cale de acces sau să-şi fi lăsat maşina doar pentru câteva minute, însă probabil ar fi trebuit să îşi lase avariile pornite sau date de contact.

Cititorul Alba24 a atras atenţia asupra situaţiei, cu menţiunea „parcare de meseriaş”.

Imaginea este de miercuri, în jurul orei 16.30, în apropiere de Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. albanezul

    vineri, 23.12.2016 at 13:49

    Cei care ajung in zonele cu parcari marcate si inchiriate de primarie locuitorilor de pe stazile respective,unde vreti stimabililor sa-si lase masinile? Sa le impacheteze si indese in buzunare?!Bine ca la bulevard(Trasnsilvaniei,cele 2 capete,plus zona fostei policlinici) nu le ia nimeni nici 5banuti ca stau zile intregi si blocheaza parcarile centrale din oras,parese ca nu se renteaza,da da,matematica de clasa a 2a arata ca ar face primaria ceva banuti,dar unii nu vad decat ce vor ei!Intre blocurile din cetate nu ai sansa sa gasesti loc liber decat pe trotuare sau asa cum a facut cel din poza,nu zic ca sunt deacord dar nici nu dau cu piatra fiindca nu stiu daca a lasat-o acolo doar 5 minute sau 4ore.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax