Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Parcare după bunul plac, la Alba Iulia. Cu mașinile pe spațiul verde sau pe aleea pietonală

Publicat

IMG-20170530-WA0000 Un alt exemplu din seria parcărilor „cu tupeu” a fost dat de un cititor Alba24. De data aceasta, nu a scăpat de vigilenţa trecătorilor două autoturisme, unul marca Renault și un altul marca Mercedes, uitate de șoferi pe spațiul verde, respectiv pe aleea pietonală din parcul situat lângă Prefectura Alba.

Nu de puține ori, din lipsa locurilor de parcare sau din lipsă de timp, conducătorii auto aleg să își lase autoturismele după bunul plac, fără să-i intereseze ce se întâmplă în jurul lor.

Este și cazul unor parcări surprinse într-o imagine de către un cititor Alba24, marți, în parcul situat în Piața I.C. Brătianu din Alba Iulia, lângă Prefectura Alba.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax