Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: ŞTIREA TA pe ALBA24. Parcare „după bunul plac” la Alba Iulia. Un şofer şi-a lăsat maşina pe trei locuri, la mall

Publicat

IMG_0065 Cei care s-au aflat miercuri în zona parcării de la Alba Mall au putut observa o maşină pe care şoferul a lăsat-o, nestingherit, pe trei locuri. Chiar dacă din imaginile surprinse de un cititor Alba24 se poate observa că la momentul respectiv parcarea nu părea aglomerată, totuşi, a atras atenţia trecătorilor, mai ales a şoferilor care ştiu cât de greu este, în unele zile, să găseşti un loc de parcare în zona respectivă.

Probabil şoferul nu a vrut să încurce accesul în parcare, dat fiind faptul că maşina este mai lungă faţă de un autoturism obişnuit sau pur şi simplu s-a grăbit.

IMG_0064 În plus, locurile de parcare nu sunt marcate în zona respectivă cu vopsea, dar se poate observa cum respectă ceilalţi locurile de parcare.

Ceea ce a remarcat însă cititorul Alba24 este faptul că a ocupat astfel un spaţiu generos din zona amenajată pentru clienţii mall-ului din Alba Iulia care vin cu maşinile la cumpărături, la food court sau la cinema.

Astfel că a considerat relevantă situaţia şi a vrut să atenţioneze alţi şoferi care ar alege să nu ţină cont de ceilalţi şi să-şi lase maşinile parcate „după bunul plac”.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Alex

    miercuri, 25.03.2015 at 18:49

    + ca individul a intrat pe interzis . Din cate stim in arcarea la mall pe un rand intri pe urmatorul e interzis pe un rand intri etc… a parcat invers fata de celelalte masini.

  2. Roxana

    miercuri, 25.03.2015 at 19:56

    Zi zău ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax