Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Parcare improvizată pe trotuar, în Cetatea Alba Carolina. Cum a ocolit un șofer stâlpii ce blocau accesul

Publicat

collagesof Un nou caz de parcare mai puțin „inspirată” a fost semnalat, de această dată, în Cetatea Alba Carolina. Un cititor Alba24 a surprins un șofer care și-a lăsat mașina pe trotuar-ul „îngrădit” cu stâlpi montați tocmai pentru a bloca accesul autoturismelor, în zona Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia.

Pe imagini se poate observa o mașină înmatriculată în județul Mureș, lăsată de șofer pe trotuarul de pe strada Unirii, între Catedrala Reîntregirii și Muzeul Național al Unirii. În zonă, pe marginea trotuarelor sunt montați stâpli metalici pentru a bloca accesul autovehiculelor pe spațiul destinat pietonilor.

„Unii șoferi sunt mai presus și de lege, nu au frică și încalcă toate regulile din Cetatea Alba Carolina”, a transmis cititorul Alba24.

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook: https://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp:: 0728950998

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Albaiulian

    marți, 10.10.2017 at 17:40

    Un adevarat magician

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax