Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Parcare în „stil Dorel” la Alba Iulia. Un șofer și-a „uitat” mașina în mijlocul unei intersecţii aglomerate

Publicat

image1 Nu de puține ori, din lipsa locurilor de parcare sau din lipsă de timp, conducătorii auto aleg cele mai „neaşteptate” variante pentru a-și lăsa autoturismele. De această dată, un cititor Alba24 a surprins în imagini un autoturism „uitat” de șofer în mijlocul unei artere intens circulate din municipiul Alba Iulia.

„Șoferul a lăsat mașina <parcată așa> și a plecat”, a transmis cititorul Alba24.

Mașina, „uitată de-a latul” pe Calea Moților din Alba Iulia, în zona intersecției cu strada Septimius Severus, a încurcat șoferii care au trecut prin zonă, iar câțiva dintre aceștia au surprins „isprava”.

Având în vedere locul în care se afla autoturismul (de culoare albă), există posibilitatea ca mașina să fi avut probleme tehnice.

Cu toate acestea, în zonă și-a făcut apariția și un echipaj al Poliției Locale, față de care șoferul a dat cu siguranță explicații.

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax